MOUSESPORTS yeni stratejik ortaklık için TEAM RAZER Üyesi oldu.

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan RazerTM ve Almanya’nın en başarılı espor takımı olan Mousesports, bugün yeni bir stratejik ortaklığa imza attıklarını açıkladı. Bu işbirliğ; dünyanın önde gelen iki espor markasının, bölgesel ve küresel espor sahnelerinde yeni zirvelere ulaşmak için birlikte çalışmaya başlayacağını müjdeliyor.

Ortaklığın bir parçası olarak Mousesports oyuncuları, Huntsman Elite ve BlackWidow Chroma V2 Turnuva Sürümü klavyeleri, DeathAdder Elite ve Mamba Elite fareleri ve Kraken Tournament Edition kulaklığı dahil olmak üzere, kurulumlarını Razer çevre birimiyle geliştirecekler.

Konsol tarafnda Street Fighter oyuncusu ve EVO Şampiyonu Benjamin “Problem X” Simon ile FIFA oyuncusu ve Virtuelle Bundesliga’da 2018 yarı finalisti Mario “elast1Cooo” Pflumm, Razer Wolverine ve Raiju Tournament Edition’ı kontrolörlerini kullanacak.

Espor hakimiyeti ile dolu zengin bir geçmiş

2002 yılında Almanya’nın Berlin kentinde kurulan Mousesports, ESL Pro Series Almanya’da, dünyada ilk defa 31 ödül alarak tarih yazıp, Counter-Strike, Warcraft III, StarCraft II ve League of Legends ESL Şampiyonaları’nı kazanarak 4 milyon doların üzerinde ödül parası elde ederek, dünyanın önde gelen spor takımlarından birisi oldu.

Mousesports’un şu anda; Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), League of Legends (LoL), Rocket League, StarCraft 2, Street Fighter V ve FIFA 19’da takımları bulunuyor.

Mousesports’un Counter-Strike takımı, art arda dokuz kez ESL Pro Serisini kazanma başarısını gösterdi. Ölümcül Hollandalı keskin nişancı Chris “chrisJ” de Jong’un da yer aldığı mevcut CS: GO ekibi, 2018’de ESL One New York’ta başarılı olduktan sonra DreamHack Tours 2019 turnuvasını da kazandı.

LoL takımı, Alman Şampiyonasını kazanarak sezonu üçüncü ESLM LoL şampiyonluğu ile tamamladı. Street Fighter V oyuncusu Ben “ProblemX” Simon, FIFA 19 oyuncusu Mario “elast1cooo” Pflumm ve bir Roket Ligi takımı ile imzalar atan Mousesports, ekiplerinin yarışacakları oyun alanını sürekli genişletiyor.

Esporu globalleştirmek için güçler birliği

Mousesports, Team Razer ile yaptığı ortaklık sonucunda yeni Razer ürünlerinin geliştirilmesi ve test edilmesinde yardımları alınan üst düzey takım ve oyuncular topluluğunun bir parçası oldu. Danışmanlık, test etme ve geri bildirim yoluyla Mousesports, Razer’in rekabetçi oyun pazarı için yeni çevre birimleri geliştirmesine yardımcı olacak.

Razer Esports (EMEA) Başkanı Yann Salsedo “Mousesports, küresel espordaki en yetenekli takım ve oyunculardan bazılarına sahip” dedi ve ekledi “Yüksek performanslı espor aksesuarlarımızı bir üst seviyeye çıkarmak için onların profesyonel bilgi ve uzmanlıklarını kullanacağımız çalışmalar yapmayı dört gözle bekliyoruz.”

Mousesports CEO’su Stefan Wendt ise “Team Razer’ın yeniden bir parçası olmak bizim için gerçekten özel. Bu gelişme Razer’ın, hem Mousesports’un ve hem de onun oyuncularının vizyonuna duyduğu güveni gösteriyor. Aynı zamanda, takımlarımıza dünyanın dört bir yanındaki kupalar için mücadele ederken dünyanın en gelişmşi ekipmanlarını da kullanma fırsat bulacaklar” dedi ve ekledi “Hamburg merkezli ekiplerimiz hayranlarımız için çok özel bir içerik yaratacak. Bu ortaklık mükemmel bir eşleşme ve birlikte başarabileceğimiz şeyleri iple çekiyorum. ”

Team Razer hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: https://www.razer.com/team

Beşiktaş Esports, Pubg Europe League’de!