Cloud9, prömiyer oyuncu dizüstü bilgisayarları, anakartları ve ekran kartları üreticisi MSI ile resmi sponsorluk antlaşması açıkladığını duyurdu! MSI, ister günlük oyun gereksinimleriniz için olsun, ister hobiniz için  olsun, piyasadaki en iyi üst seviye oyun donanımlarını sizlerle buluşturuyor.

Cloud 9’ın sahibi ve kurucusu olan Jack Etienne; “Müşteri ve oyuncu odaklı yeniliğe kendini adamış bir firma olan MSI ile sponsorluk antlaşması yaptığımız için çok heyecanlıyız.” diyor, ve ekliyor; “MSI e-Spor ile uğraşan oyuncular için bir sürü fırsat yaratmış bir firma, ve biz de bu misyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.”

MSI, Cloud9’ın oyuncularına en üst düzey oyuncu dizüstü bilgisayarları tedarik edecek, böylece onlar da turnuvalara ve LAN organizasyonlarına katılmak için seyahat ederken bile en gelişmiş sistemlerde, kesintisiz olarak antrenman yapabilecekler. Bunun yanı sıra bütün Cloud9 oyuncularının üst seviye masaüstü bilgisayarları da performansı yüksek MSI anakarları ve Nvidia GPU’lu ekran kartları ile donatılacak, böylelikle oyunculara en yumuşak ve kesintisiz oyun deneyimi sunulmuş olacak.