WESG elemelerine katılmak üzere toplanan Norveç kadrosu belli oldu. Kadro, beklenen oyuncuların bir kısmını içerse de, şaşırtıcı eksiklere sahip.

Takım, dignitas ikilisi Joakim jkaem Myrbostad ve Ruben RUBINO Villarroel’i beşlisinde bulundursa da, FaZe’in yıldızı Håvard rain Nygaard kadroya dahil olmadı.

Norveç ekibi, Bjoern “Skurk” Maaren ve Pål Polly Kammen gibi tanıdık Norveç isimlerinden de yoksun. Onların yerine ise takımda dignitas’ın koçu Morten zEVES Vollan, eski dignitas oyuncusu Jorgen cromen Robertsen ve 18 yaşındaki genç yetenek Ole Marcelious Kristian Langan bulunuyor.

NOREG ismiyle katılacak ekip, 15 Ekim’de başlayacak Baltık Ülkeleri ve İskandinavya elemelerinde iGame.com ve HAVU gibi takımlarla mücadele edecek.

zEVES’in takımla ilgili düşünceleri şöyle:

“Bence WESG gibi bir turnuva, uluslararası kadroya sahip tecrübeli takımların, yeteneklere ülkelerini temsil etme şansı vermesi için iyi bir ortam. Norveç’teki tecrübeli oyuncu ve lider sayısı az olsa da, yetenekle doluyuz. 18 yaşındaki Marcelious’a şans vermemizin en büyük nedeni de bu. Ne olursa olsun, etkinliğe katılmalıyız. Baltık Ülkeleri ve İskandinavya elemelerine bir çok yetenekli takım katılsa da, inanıyorum ki kazanan biz olacağız.”

Takımın tam kadrosu şu şekilde:

  • Norway Ruben RUBINO Villarroel
  • Norway Joakim jkaem Myrbostad
  • Norway Jorgen cromen Robertsen
  • Norway Morten zEVES Vollan
  • Norway Ole Marcelious Kristian Langan
EnVyUs, WESG Elemelerine Kioshima İle Katılacak