NRG Esports, Sneak’i sponsorları arasına ekledi ve iki şirket de Cuma günü Twitter üzerinden bu sponsorluğun duyurusunu yaptı.

Esports Observer, duyuruyu takiben, NRG başkanı Brett Lautenbach ile konuştu. NRG başkanı, Sneak’in ”kültürel havası” ve ticari mal estetiğinin yankılandığını söyledi ve ekledi; ”Bunlardan bazılarını, özen ve düşünceleri görünce, bunun gerçekten harika bir ortaklık olacağını düşündüm.”

Lautenbach, NRG ve Sneak’in birlikte birçok içerik üzerinde çalıştığını onayladı. NRG’nin tipik ev-içi içeriğine devam ederken, Sneak’in bu ortak çalışmayı ürettiğini görmekten heyecan duyduğunu söyledi. Bu içerik kamera arkası videolarını ve oyuncu profillerini de içerecek. NRG CS:GO, Fortnite, Apex Legends, Rocket League gibi birçok oyunda yer almakta. Aynı zamanda, San Francisco Shock‘daki Overwatch League‘in arkasında bulunmakta.

Lautenbach ”Bu yıl özellikle göz önüne aldığımız bir şey var: bizimle ortak değerleri paylaşan ortaklara bakmak” dedi ve ekledi ”Sadece en büyük dolar miktarlarını takip etmek değil, bu alanda nasıl pazarlanacağını, hayranlarla nasıl iletişim kuracağımızı, fan deneyimini nasıl geliştireceğimizi gerçekten gözle görüyoruz. Şu anda çalıştığımız ortaklarımızın da bu konuda benzer olduklarını göreceğinizi düşünüyorum.”