Orgless – Team YP

Bünyesinde bir çok ülkeden oyuncu barındıran Orgless takımı ile Rus ekibi Team YP‘nin karşı karşıya geldiği bu mücadelede, Orgless ilk haritayı de_mirage olarak belirledi. Haritaya Terörist tarafında başlayan Orgless durumu 3-0’a getirdi ancak rakibi silah satın alınca biraz bocaladı ve durum 3-1’e geldi. Kaybettiği bu elden sonra, Orgless başarılı oyununa devam etti ve durumu 6-1’e kadar getirdi. Bu noktadan sonra Team YP daha agresif bir oyun sergilemeye başladı ve ilk yarı 8-7 Orgless üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya CT tarafında başlayan Orgless yine ilk 2 eli kazandı. 18. elde ise Team YP, Palace tarafından A bomba bölgesine rush yaparken, çıkışta kendilerini bekleyen tabu‘dan habersizdi ve kendisine bir ace hediye ettiler. Bu ace ile skor 11-7’ye geldi. 20. elde ise Team YP eli kazandı ancak elin ortalarında Orgless oyuncusu flashie oyundan düştü. Orgless takımı elin tekrar oynanmasını talep etti ve Team YP bu taleplerini centilmence kabul etti, fakat yine değişen bir şey olmadı. Durum 11-10’a kadar geldi ve Orgless taktiksel bir mola aldı. Bu moladan müthiş bir şekilde dönen Orgless takımı haritayı 16-10 üstünlükle tamamladı ve durumu 1-0‘a getirdi. Bu haritanın öne çıkan oyuncusu ise Orgless takımından maeVe oldu.

İkinci harita ise Team YP tarafından de_dust2 olarak seçildi. Maça hızlı başlayan ekip CT tarafındaki Orgless oldu ve durumu 9-0‘a kadar getirdi. 12. eli kaybeden Orgless takımı eco’ya düştü ancak bu eli de kazanmayı başardılar ve durumu 12-2’ye getirdiler. İlk yarının son elini de kazanan Orgless takımı, ilk yarı sonucunu 13-2 olarak belirledi. Taraflar değişse de maçta çok bir şey değişmedi ve ikinci yarının ilk 3 elini de kazanan Orgless takımı haritayı 16-2, maçı ise 2-0 kazanmayı başardı.

Alternate ATTAX vs Explosive

Alman ekibi Alternate ATTAX ile Ukrayna ekibi Explosive‘in karşı karşıya geldiği bu mücadelede ilk harita Alman ekibinin tercihi olan de_mirage idi. Explosive takımı bu haritaya CT tarafında başlamayı tercih etti. Kendi seçtikleri haritada müthiş bir başlangıç yapan ATTAX ekibinin ilk üç elde sadece üç oyuncusu öldü ve bu üç ölüm de ilk elde gerçekleşti. 4. elde Explosive ekibi ilk defa silah aldı ve bu eli kazanmayı başardı. Üst üste üç el kazanan Explosive, durumu 3-3’e getirdi. Bu noktadan sonra takımlar karşılıklı eller kazanarak durumu 6-6’ya kadar getirdiler. İlk yarının son üç elinde ise Explosive, bomba bölgelerini çok iyi koruyarak ilk yarı sonucunu 9-6 olarak belirledi. İkinci yarı ise Alternate ATTAX ekibi CT tarafına geçti ve 16. elde ATTAX oyuncusu keev tarafından müthiş bir oyun sergilendi. B bomba alanını müthiş bir şekilde savunan oyuncu, rakip takımın hem bombayı kurmasını engelledi hem de arkadaşlarına zaman kazandırarak eli takımının hanesine yazdırdı. keev 18. elde de 4 rakip oyuncuyu vurarak takımına bir el daha kazandırdı. Bu noktadan sonra Explosive takımında F1L1N hariç bütün oyuncuların az çok oyundan koptukları görüldü. Başarılı oyununa devam eden Alternate ATTAX, ilk haritayı 16-11 kazandı ve durumu 1-0‘a getirdi. Alternate ATTAX takımından keev ise ilk haritanın yıldızı oldu.

Explosive takımı ikinci haritayı de_dust2 olarak belirledi. Haritaya CT tarafında başlamayı tercih eden ATTAX ekibi ilk 12 elde rakibine sadece bir el verdi ve durum 11-1’e geldi. Bu durumun en büyük nedeni ise ATTAX ekibinin bomba bölgelerini kusursuza yakın savunmalarıydı. İlk yarı 11-4′lük skorla kapandı. Explosive takımının oyuncuları def ve smike‘ın başarılı performansları, takım arkadaşlarının destekleriyle bir araya gelince, durum bir anda 11-10’a geldi. 22. elde ise ATTAX oyuncusu tizian bu gidişata dur dedi, ve son 5 elde de çok iyi bir performans göstererek takımının bu haritayı 16-10 kazanmasını sağladı diyebiliriz. Bu sonuç ile Alternate ATTAX ekibi, Explosive ekibini 2-0‘lık bir skor ile geçti. Maçın yıldızı ise ilk haritanın genelinde ve ikinci haritanın sonlarına doğru çok iyi bir performans gösteren tizian oldu.

stfn Alternate ATTAX
– Alternate ATTAX vs Explosive maçının yıldızlarından stfN-

Neophyte vs. EU4IA

Çek ekibi Neophyte ile İspanyol ekibi EU4IA‘nın karşı karşıya geldiği bu mücadelede ilk haritayı Neophyte seçti. de_dust2 olarak belirlenen haritada, EU4IA CT tarafında başlamayı tercih etti. Tabanca elini ve sonraki iki eli Neophyte ekibi kazandı. 4. elde silah alan EU4IA takımı bu galibiyet serisini sona erdirdi. 8. ele kadar EU4IA takımının galibiyet serisi devam etti, ama 8. elde Neophyte takımı B bomba bölgesine girdi ve EU4IA takımının bütün odağı oraya döndü. Tam bu anda EU4IA oyuncularının arkasından dolaşan Neophyte oyuncusu DEV7L, kalan 3 oyuncuyu vurarak eli takımına getirdi. 14. elde ise Neophyte oyuncusu queztone, 4 rakibini öldürerek durumu 8-6’ya getirdi. İlk yarının son elini kazanan Neophyte takımı, ilk yarı sonucunu 9-6 olarak belirledi. İkinci yarıya CT tarafında başlayan Neophyte takımı tabanca elini aldı ve maç 10-6’ya geldi. Bu avantajını kullanamayan Neophyte, bu noktadan sonra üst üste 10 el kaybederek haritayı 16-10 kaybetti.  Bu haritanın son elinde ise EU4IA oyuncusu ALEX 1v3 bir clutch atarak takımını galibiyete taşıdı veEU4IA takımı 1-0 öne geçti.

İkinci harita ise EU4IA takımının tercihi olan de_cache oldu. Neophyte takımı haritaya CT tarafında başlamayı seçti. Tabanca elini kazanan Neophyte, sonraki 3 eli de kazanarak durumu 4-0’a getirdi. Bu noktadan sonra EU4IA takımı biraz direnç gösterdi ve durumu 5-4’e getirmeyi başardı. 13. elde ise EU4IA takımı oyuncusu ALEX 1v3 kaldı, iki Neophyte oyuncusunu vurduktan sonra bombayı kurdu ve 3. oyuncuyu da düşürmeyi başararak durumu 8-5 yaptı. Neophyte takımı ecoya düştükleri el ile onu takip eden eli kazandı ve ilk yarının sonucu 10-5 oldu. Haritanın ikinci yarısına T tarafında başlayan Neophyte takımı tabanca elini kazandı, ancak bu avantajını kullanamayarak üst üste iki el kaybetti ve durum 11-7 oldu. 19. elde ise Neophyte oyuncusu azak 1v3 kaldığı eli kazanmayı başardı. Durum 14-7 Neophyte lehine giderken, EU4IA takımı direnç göstermeye başladı ve  8-1’lik bir seri yakaladı. Bu seri sonucunda maç skoru 15-15‘e geldi ve uzatmalara gidildi. Uzatmaların ilk yarısı 17-16 Neophyte lehine bitti ancak EU4IA oyuncuları SOKER ve MusambaN1’nin  üstün performansları EU4IA takımına 19-17‘lik bir galibiyet getirince EU4IA takımı, Neophyte takımını 2-0 mağlup etti.