Türkiye’den Space Soldiers’ın da davet edildiği Operation Kinguin turnuvasının ikinci sezonu bugün başlıyor!

Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, ilki büyük ilgi gören Operation Kinguin adlı Counter Strike: Global Offensive turnuvasının ikincisini düzenliyor. Operation: Kinguin #2 ilkinden daha büyük, daha iyi ve daha eğlenceli olacağa benziyor çünkü maçların yayınlanacağı DingitTV ile yapılan işbirliği ile turnuvanın büyük ödülü tam 20.000 dolara çıkarılmış! Türkiye’de ki medya ortağı olduğumuz Operation Kinguin #2’nin maç sonuçlarını, maç takvimlerini ve turnuvaya ait tüm bilgileri Dijital Sporlar olarak bizden okuyabilirsiniz.

İlkini Türkiye’den Space Soldiers’ın kazandığı Operation Kinguin’in ikinci sezonu bugün başlayacak ve 8 hafta boyunca devam edecek. DingitTV üzerinden canlı yayınlanacak maçları www.Dingit.tv/Kinguin_Net adresinden Pazartesi’den Perşembe’ye kadar her gün 19.00 ve 21.30’da izleyebilirsiniz.

Temsilcimiz Space Soldiers, ilk Operation Kinguin turnuvasının şampiyonu olmuştu.
Temsilcimiz Space Soldiers, ilk Operation Kinguin turnuvasının şampiyonu olmuştu.

Operation Kinguin’in ikinci sezonu, iki aşamalı grup maçlarının ardından, 8 takımın yer alacağı tek eleme usulüyle yapılacak maçlarla devam edecek. Turnuvaya ilişkin güncel bilgiler ‪#‎OpKinguin‬ etiketiyle Kinguin’in sosyal medya hesaplarından da yayımlanacak.

Turnuva Formatı

  • Tek Elemeli Tablo (Bo1 + Bo3)
  • İki grup aşaması.
  • Açık ve Kapalı elemeler.
    • Açık elemenin kazananı ve kapalı elemenin zirvedeki ilk üç takımı grup aşamalarına çıkacak.

Her zamanki gibi Kinguin’in oyun severler için bu etkinliğe özel sürprizleri var. 8 hafta sürecek turnuva boyunca OPKINGUIN indirim koduyla CS:GO skin’lerinde %40 indirim sizleri bekliyor. Kinguin’deki tüm CS:GO eşyalarını görmek ve indirimlerden faydalanmak için http://www.kinguin.net/7en/8sv adresini ziyaret edin.