Overwatch League sezon öncesi maçları, Twitch platformunu es geçerek, yalnızca Major League Gaming platformu üzerinde yayınlanacak.

Overwatch League sitesinde yayınlanan haberler içerisinde, gerçekleşecek olan sezon öncesi maçlarından bahseden Blizzard, maçların MLG platformu üzerinden izlenebileceğini belirtirken, internet üzerindeki en büyük yayın platformu olan Twitch’in adı bile geçmiyor. Fakat bu durum, yalnızca sezon öncesi maçlar için geçerli olacak gibi.

Dallas Fuel takımının tank rolündeki oyuncusu Félix “xQc” Lengyel, Twitch üzerinde gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında bu konu hakkında konuştu. Sezon öncesi maçların yalnızca MLG platformunda yayınlanacağını söyleyen oyuncu “İlk üç gün yalnızca MLG üzerinde yayınlanacak. Ardından, Twitch üzerinde de canlı yayınlanacak” diyor.

Overwatch League sezon öncesi maçları 6 ile 9 Aralık tarihleri arasında, 4 günlük bir süre içerisinde gerçekleşecek. Bu durumda ya xQc bir gün eksik söylüyor, ya da sezon öncesi maçların son günü Twitch üzerinden de yayınlanacak.

Overwatch League sezon öncesi maçları 6 – 9 Aralık tarihinde gerçekleşecek ve MLG üzerinden izlemek mümkün olacak. 1. Sezon ise 10 Ocak tarihinde başlıyor.

KSV, Samsung Galaxy’nin Kadrosunu Satın Aldı