Blizzard Entertainment, Twitter ile Overwatch League içerikleri üretmek için uzun süreli içerik anlaşması imzaladı. 25 Ağustos tarihinde başlayacak bu partnerlik, All-Star haftasonunda Overwatch League ile ilgili öne çıkan videoları “neredeyse anlık” bizlere sunulacak.

Twitter Oyun Partnerliği Yöneticisi Rishi Chadha: “Twitter Overwatch League konuşmalarının gerçekleştiği bir yer oldu ve platforma daha fazla içerik getirmekten mutluyuz. Overwatch League hakkında tweet atılan en büyük espor liglerinden biri ve bu partnerlik konuşma sayılarını güçlendirecek.”

2019 OWL sezonu ön gösterimi olan Watchpoint ile ligin twitter kaynağında her hafta canlı yayınlanacak ve öne çıkan gelişmeler neredeyse canlı olarak sezon boyunca bizlerle olacak.

Overwatch league Twitch ile özel yayın anlaşması yapmıştı ve açıklanana göre iki yıl sonra değerinin 90 milyon dolar olacağı yönünde. Bu anlaşma neredeyse tüm bölgeler için geçerli. Anlaşma dışında kalan Çin’de ise ligin yayınları ZhanQi TV, NetEase CC ve Panda TV platformlarında yayınlanacak. Blizzard aynı zamanda uzun süreli bir anlaşmayı da Disney’in sahip olduğu ESPN, Disney XD ve ABC kanallarında yayınlanması için yapmıştı.