Kingston Technology Company‘nin oyuncu birimi HyperXPUBG Nations Cup‘ın çevre birimleri sponsoru olarak yer alacak.

Marka, oyunculara, mücadele etmeleri için kulak içi kulaklık, headset, mouse, klavye ve SSD sağlayacak.

PUBG Corporation‘da Central Esports Business Development Manager Julian Schwartz‘ın yorumu şöyle: “Düzenlemek istediğimiz etkinlik için kaliteli partnerler belirleyici bir unsur, bu yüzden HyperX’i yılın ilk global espor etkinliğinde partnerimiz olarak görmekten heyecan duyuyoruz. Marka ve ürünleri dünyadaki en iyiler sınıfına dahil, bu yüzden PUBG Nations Cup ve genel olarak PUBG Esports için müthiş bir uygunluk sağladı”

HyperX, etkinlik alanında bir standa da sahip olacak, böylece katılımcılar bu çevre birimlerini kullanabilecekler.

HyperX‘in APAC Marketing Sorumlusu Susan Yang’ın yorumu ise şöyle: “PUBG topluluğuna olan desteğimizi FACEIT Global Summit’ten PUBG Nations Cup’a genişletmekten heyecan duyuyoruz. HyperX çevre birimleri desteği ile, profesyonel seviyedeki araçların, PUBG oyuncularını ve oyun tecrübelerini güçlendirdiğini göstermek istiyorum.”

PUBG Nations Cup, 9-11 Ağustos arasında 16 ülkenin toplam 500.000 dolarlık ödül için mücadelesini sağlayacak. Beş farklı kıtadan -takım arkadaşları veya bazı ülkeye özel durumlar ile seçilerek- katılımın sağlandığı etkinlik, PUBG’nin 2019 espor sezonundaki ikinci fazının doruk noktasını temsil ediyor.