Mobil platformun popüler MOBA türündeki oyunu Vainglory’nin arkasındaki Super Evil Megacorp oyuncuların popüler markalarından biri olan Razer ile olan anlaşmalarını duyurdu!

Taraflar Razer Phone’un çıkışı için İngiltere, San Francisco ve İsveç’teki DreamHack 2017’de bir araya geldi. Partnerliğin ilk adımında New York’taki Microsoft Store’da büyük bir Vainglory etkinliği göreceğiz ve Razer Singapur’da yapılacak olan Vainglory Dünya Şampiyonası’na sponsor olacak!

14-17 Aralık tarihleri arasında Singapur’da yapılacak olan dünya şampiyonası dünya çapındaki en başarılı 20 Vainglory takımı arasında gerçekleşecek. Bu turnuvanın Singapur’da yapılması iki nedenden dolayı çok doğru bir karar. Birincisi Vainglory’nin alpha aşaması ilk olarak burada başlamıştı ve ikinci olarak burası Razer’ın Kurucusu Min-Liang Tan’ın doğduğu şehir.

Dünya şampiyonası epik mücadelelerin yanı sıra Vainglory tarihinde ilk defa fanların uzun bir süredir istediği 5VS5 oyun modunun kullanılacağı bir etkinlik olacak.

Partnerlik hakkında Super Evil Megacorp şirketinin CEO’su Kristian Segerstrale, “Super Evil Megacorp ve Razer ortak bir görüşe sahip. Oyuncular hangi cihazda oyun oynuyor olurlarsa olsunlar teknolojinin verebileceği en iyi deneyimi hak ediyorlar. Razer ile partnerlik yapmak ve mobil sahadaki en iyi oyun deneyimine ulaşma görevimizde ilerlemekten onur duyuyoruz.” açıklamasını yaparken Razer’ın CEO’su Min-Liang Tan “Super Evil Megacorp’u Vainglory’i tam kapasitesiyle kullanabilecek dünyadaki tek akıllı telefonla desteklemekten çok mutluyuz” diyerek sözlerini bitirdi.

Umarız 14-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Vainglory Dünya Şampiyonası biz espor severlere güzel bir seyir zevki sunar ve günümüzde mobil platformlarda yapılabileceklerimizi bize tekrardan hatırlatır.

Overwatch League Sezon Öncesi Maçları Twitch Üzerinde Yayınlanmayacak