League of Legends’ın, Kuzey Amerika derecelide en üst sıralarda olan oyuncuları, e-spor alanında başarı ve ün kazanmak adına bir şans yakalayacak.

Riot Games’in Kuzey Amerika Keşif Hareketi, kondisyonu sürekli zorlayan bir etkinlik formatında olacak. Bu etkinliğin amacı yeni yetenekleri görücüye çıkarmak ve büyük kuruluşlarla amatör oyuncuların arasındaki ilişkiyi kurmak olacak. Echo Fox ve Team Liquid gibi.

Etkinlik amatör oyuncular yeteneklerini sergiledikleri kurum içi bir turnuvayla sonlanacak.

Riot, ekim sonuna doğru Kuzey Amerika’nın dereceli basamaklarına göz atıyor olacak. Her rolden -üst koridor, orman, orta koridor, taşıyıcı ve destek- en yüksek dereceye sahip dört kişi etkinliğe davetiye kazanacak. Tabii ki katılım koşullarına uyuyorsalar. Keşif Hareketi, 13 Kasım’da Kuzey Amerika LCS Los Angeles Stüdyosu’nda gerçekleşecek. Burada oyuncular LCS profesyonel oyuncuları ve koçları tarafından takımlarına ayrılacak. Birkaç günlük çalışmanın ardından, takımlar her oyuncu bir diğeriyle bir kez karşılaşacak şekilde bir turnuvada yer alacak.

Katılım koşulları ise:

  • Ekim’de gönderilen ankete cevap vermelisiniz.
  • 2017 Mücadele Serisi İlkbahar Yarıyılı başladığında 16 yaşını doldurmuş olmalısınız.
  • LoL’ü profesyonel olarak oynama konusunda gerçekten hevesli olmalısınız.
  • Davetiyeler gönderildiğinde Mücadele’de oynayacak takımlar dahil, hiçbir takımla anlaşmanız olmamalı.
  • BölgelerArası Göç Poliçe’si tarafından kesinleşmiş Kuzey Amerika vatandaşı olmalısınız.
  • Oyuncu davranış kontrolünden geçmiş olmalısınız. Mücadele ve LCS oyuncularının geçmesi gereken testin benzeri. Oyun içinde daha önceki davranışlarınız denetleniyor olacak.

Bu konuyla ilgilenen oyuncuların bir gözü Keşif Hareketi için gönderilecek anketi bekliyor olmalı.

Riot’un düzenlediği Kuzey Amerika Keşif Hareketi NFL’in Keşif Birliği’yle benzerlikler gösteriyor.Ancak NFL Keşif Birliği, gerçek NFL’de gösterecekleri performansa dair bazı testler ve değerlendirmeler içeriyordu. League of Legends’ın Keşif Hareketi’yse daha çok oyun içi davranışların uygulamalı olarak göstergelerini ele alacak gibi gözüküyor.

Kuzey Amerika League of Legends takımları genellikle yeni yetenekler arıyor haldeler. Bunun en önemli sebebiyse Ağustos’un ilk yarısında konaklama kurallarına yaptığına düzenlemeler. Keşif Hareketi Kuzey Amerika e-sporu için olumlu sonuçlar doğuracak.

Kaynak: http://esportsobserver.com/riot-games-north-american-scouting-grounds/