Çinli espor organizasyonu Royal Never Give-Up (RNG), RNG Pekin Espor Merkezi’nde altıncı yılını kutladı ve bu kutlama sırasında Çinli telekom şirketi Nubia‘nın akıllı telefon markası Hongmo‘yla ortaklık anlaşması imzaladı.

Anlaşmaya göre Hongmo, RNG’nin global strateji ortağı olacak ve RNG logolu akıllı telefonlar üretecek ve her birinde RNG League of Legends oyuncularının imzası olacak. Telefonlar 8 Ocak 2019 tarihinde Nubia’nın online mağazasından erişilebilecek ve ücreti 480 dolar olacak.

Nubia’nın kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Ni Fei, yaptığı bir açıklamada RNG’nin “Never Give Up” sloganının, kendi sloganları “Be Yourself”le aynı felsefeyi paylaştığını söyledi.

RNG, şu an mevcut olarak 11 şirketle anlaşma yapmış durumda ve bunların içinde KFC, Mercedes-Benz, LYNX, Dongpeng Drinks, Doritos ve Yili gibi yabancı firmalar da mevcut. Yerel firmalardan ise Logitech, HP, DouyuTV, Aofeng ve iGAME‘le anlaşması bulunuyor.

RNG’nin Dota 2 takımının da, Çin’in en yüksek kâr marjlı spor malzemeleri şirketi Li-Ning’le ortaklık kurma ihtimali olduğu gelen haberler arasında.