Natus Vincere kurucu üyesi ve eski oyun lideri Danylo “Zeus” Teslenko yerine Oleksandr “s1mple” Kostyliev kadrosuna dahil ettiğini duyurdu.

Team Liquid takımında görev süresi sonlanan Aleksandr “s1mple” Kostyliev’in geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Natus Vincere takımın en büyük favorisi olduğu söylentileri ve transferi topluluk tarafından büyük söylentilere yol açtı. Bunun sonucunda Na’Vi, 18 yaşındaki oyuncu S1mple’ı, former oyun lideri olan Zeus’un yerine kadrosuna dahil ettiğini onaylandı.

Zeus ise Natus Vincere takımı ve turnuva organizasyonlarına 2009 yılından beri dahil oldu. Bu süreçte ise WCG, ESWC, IEM IV Global finallerini ve 3 major turnuva ile Counter Strike 1.6 turnuvalarında başarılar elde etti.

Na’Vi CS:GO takımına genel olarak baktığımızda ise 2015 yılı için erken başarı elde etmekte çok fazla zorlanmadılar. IEM San Jose, DreamHack Leipzing 2016 ve CounterPit Sezon 2 turnuvalarını kazandılar. Fakat 2016 yılının son zamanlarında başarı elde etmekte zorlandıklarını görüyoruz.

MLG Columbus ve DreamHack Open Cluj-Napoca turnuvalarını ise ikinci sırada tamamlayan Na’Vi, en önemli turnuva olan ESL One Cologne 5-8 sırada tamamladı. ELEAGUE turnuvasını ise yarı finalde sonlandırdı.

Na’Vi CS:GO Kadrosu:

Ladislav “GuardiaN” Kovács
Denis “seized” Kostin
Egor “flamie” Vasilyev
Ioann “Edward” Sukhariev
Aleksandr “s1mple” Kostyliev

Sergey “starix” Ischuk (Koç)

Na’Vi ise şuan için yeni kadrosunu LAN turnuvalarına ve SL i-League Sezon 2 Finallerine hazırlıyor.

Danill “Zeus” Teslenko ise hayranlarına Twitter üzerinden bu resmi paylaştı ve herkese desteğinden dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.