League of Legends’ın son Dünya Şampiyonu SK Telecom T1 yeni üst koridor oyuncusunu duyurdu.

Dünyanın en çok konuşulan takımlarıdnan biri olan SKT’de kadro hareketleri her zaman dikkat çeken bir nokta olmuştur. Bir çok oyuncunun hayalini süsleyen SKT, kadro değişikliğinde bile başarısından ödün vermemiş sağlam bir organizasyon yapısına sahip olduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta yapılan bir duyuru ile takımdan Duke Bengi ve PoohManDu’nun ayrıldığını öğrenmiştik. Bu ayrılık haberlerinin hemen ardından ise takıma, ormancı rolünde Blank ile maç süresini paylaşacak Peanut dahil edilmişti. Takımın Duke’tan boşalan koltuğuna ise bugün yapılan duyuru ile Huni’nin geleceği kesinleşmiş oldu.

Huni, 2015 sezonunda Reignover’le beraber Fnatic’in flaş transferlerinden biri olup kısa zamanda taraftarın sevgisini kazanmayı başarmıştı. Takımla beraber oldukça başarılı olan iki oyuncu, bu sezonun başında takımdan ayrılmış ve Huni yoluna Immortals’da devam etmişti. Ancak NA LCS normal sezonlarında dominant bir performans sergileyen takım bu başarısını play-offlarda gösterememiş ve Dünya Şampiyonası biletini kaçırmıştı. Sezon sonunda takımdan ayrılan Huni ise yeni sezonda SKT’nin üst koridor rolünü üstlenecek. Sevilen oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceğini hep beraber göreceğiz.