Team Liquid pazar günü gerçekleşen Dota 2 StarLadder i-League Season 3 finallerinde rakibi Team VG.J‘yı 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Liquid, yarı finallerde TNC Pro Team‘i 2-0 mağlup ederek finale yükselirken VG.J ise turnuvanın favori takımı olan OG karşısında şaşırtıcı bir şekilde 2-1 galip gelip Liquid’in final rakibi oldu. Finallerde ise VG.J, ilk karşılaşmada farkla üstün çıktı ve serinin ilk maçında galip gelen taraf oldu. Sonrasında ise Liquid oyun hakimiyetini 2 maçta sağladı. Dördüncü ve son haritanın başlangıcında Liquid 10 dakika içinde 8:1’lik bir skorla öne geçti. Bu sürdürülen üstünlük Anti-Mage’ın 2000 altın öne geçmesini sağladı. VG.J ise 25. dakikada takım savaşından üstün çıkan taraf oldu fakat harita üzerindeki güç ve dengeleme hakimiyetini sağlayamadı. Team Liquid sağladığı ivmeyi gittikçe büyüttü ve çaresiz kalan Çin kadrosu mağlup gelen taraf oldu. Böylelikle Liquid StarLadder i-League Season 3, Dota 2 şampiyonu oldu.

Team Liquid 135.000 $, VG.J ise 60.000 $ ödül kazandı.

Böylelikle Liquid, DreamLeague Season 6 şampiyonluğundan sonra SL i-League Season 3 birinciliği ile bu sezon ikinci büyük başarısını elde etmiş oldu.

Counter-Strike Yıldızları Yeşil Sahaya Çıkıyor