PGL Krakow Major’ın sonundan bu yana dolaşan söylentiler doğru çıktı. Miikka “suNny” Kemppi, Mousesports’a katıldı.

Alman Organizasyon’u Miikka “suNny” Kemppi’nin transferini bugün duyurdu. PENTA’yı bırakan Finlandiya’lı oyuncu, Mousesports’un eski İspanyol oyuncusu Christian “loWel” Garcia Antoran’ın izinden gidiyor.

ESL One Cologne ve PGL Krakow Major’da aldıkları kötü skorlarla grup etabını bile geçemeyen Mousesports’un performansı adeta bir hayal kırıklığıydı. Alman ekibi, “suNny”’nin transferi ile birlikte kendilerine geleceklerini düşünüyorlar ve “suNny”’nin Aleksi “allu” Jalli’den sonra ikinci Finlandiya’lı olacak.

“ Bir süredir gözümüz, “suNny”’nin üstündeydi ve Majorlarda sergilediği güzel performans ile birlikte, kendini kanıtladığını düşünüyoruz. Miikka ile ilk konuştuğumuz an, onun başarı açlığı ve bu oyuna tutkuyla bağlanmışlığı beni fazlasıyla etkilemişti. Bana kalırsa, bizim takımımızdaki en büyük eksik buydu. Miikka’nın takıma büyük katkıda bulunacağına ve Mousesports’u bir üst kademeye taşınacağına dair güvenim sonsuz.” -Stefan Wendt, Mousesports’da CGO

“ Bu takımla birlikte başarılar alıp kupalar kaldırmak istiyorum ve bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Biz istikrarlı bir başarı istiyoruz, en büyük önceliğimiz bu ve buna sadece çok ve düzenli çalışarak ulaşabiliriz. Gerçekten çok büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.” -Miikka “suNny” Kemppi

suNny”’nin Mousesports ile çıkacağı ilk maçı, bu ayın sonlarına doğru oynanacak DreamHack Malmö Masters turnuvası olacak. Mousesports bu turnuvaya Space Soldiers ve FlipSid3 gibi güçlü ekipleri yenerek katıldı.

Bu transferle birlikte, Mousesports’un kadrosu şöyle oldu;

  • Chris “chrisJ” de Jong
  • Tomas “oskar” Stastny
  • Robin “ropz” Kool
  • Denis “denis” Howell
  • Miikka “suNny” Kemppi
  • Sergey “Imbt” Bezhanov (Koç)
CS:GO Beta Güncellemesinde neler değişti?