Philadelpia 76ers NBA takımı tarafından yönetilen Team Dignitas uluslararası karma kadın Counter Strike Global Offensive takımını duyurdu.

 

Espor’un kadın rekabet kısmında en iyisi olarak bilinen takım, 2016 ve 2014 yılları arasında CS:GO World Cup turnuvalarında Team Karma ve Selfless Gaming olarak mücadele etti ve ikinci olarak yer aldı. 2015 Copenhage Games kadınlar turnuvasında en iyi 8. sırada tamamladı. Yeni takım ilk kez “Dignitas Female” adı altında  IEM Katowice‘de düzenlenecek turnuvada yerini alacak. Ardından Haziran ayında Pennysylvania’nın Philadelphia şehrindeki Fragadelphia 11 turnuvasında mücadele edecek.

Takım kaptanı Emmalee “emuhleet” Garrido’nun yaptığı açıklamada, “Team Dignitas ailesine katılmak beni en çok heyecanlandıran şey, eSpor topluluğunda destek ve saygı barındırıyorlar.” sözlerini kullandı. Ayrıca yapılan açıklamalarda Dignitas ve Philadelphia 76ers ailesi için profesyonel bir birliktelik sağlandığının ve taraftarlara karşı yakın ilişki, etkinliklerin artacağının vurgusu yapıldı.

Dignitas Female’in kadrosu şöyle:

BAU Esports Üniversite Ligi Ön Elemelerine Damgasını Vurdu