Team Liquid, geçtiğimiz günlerde duvar çıkartması üreticisi Fathead ile ortaklık imzaladı. NBA, NFL, NHL ve MLB gibi birçok farklı geleneksel spor liglerinin, takımlarının ve oyuncularının gerçek boyutlarda çıkartmalarını üreten Fathead, espor sektörüne geçtiğimiz Mayıs ayında girdi.

Fathead’in ürün yelpazesi oldukça geniş. Cihaz kaplamalarından dev takım logolarına, profesyonel oyuncuların gerçek boyutlu maketlerinden “big head” çıkartmalarına birçok ilginç ürün mevcut. Şirket Team Liquid’in yanı sıra, Riot Games’in North American League of Legends Championship Series (NA LCS) de yarışan Echo Fox, FlyQuest ve Golden Guardians gibi takımlarla da lisans anlaşması imzaladı.

Team Liquid’in Dota 2, Rainbow Six ve Counter-Strike: Global Offensive gibi birden fazla oyunda espor takımı bulunsa da Fathead şimdilik sadece League of Legends oyuncularının çıkartmalarını piyasaya sürdü. Şirketin CEO’su Robby Hoggle Liquid’in başarısından oldukça memnun:

“Team Liquid, birçok rekabetçi esporda aldığı istikrarlı ve etkileyici sonuçlarla espor organizasyonları içerisinde gerçek bir dinamo. Bu yıl NA LCS’in yaz ve kış dönemlerinin her ikisinde de aldığı birincilik bu benzetmeyi doğrular nitelikte.”

Team Liquid’in Ticaret Müdürü Caleb Anderson şöyle ekledi: “TL hayranlarına takımlarımıza ve oyuncularımıza desteklerini sunmak için eğlenceli ve yaratıcı yöntemler sunmak bizim için çok önemli. Bu yolda Fathead gibi ortaklar hayati önem taşıyor. Hayranlarımızın yeni Team Liquid ürünlerini deneyecekleri ve bize olan bağlılıklarını dünyaya gösterecekleri için oldukça heyecanlıyız.”