MSI’da temsilcimiz SuperMassive turnuvaya Sk Telecom ve Royal Never Give Up karşılaşmalarıyla başladı. İlk maçlardan en iyilerle karşılaşmak sanırım daha iyi oldu diyebiliriz. Çünkü turnuvanın ilk maçları genelde “gösteri maçı” gibi oynanıyor. İlerleyen günlerde puanların alınmasıyla beraber oyuncuların daha ciddi bir şekilde performans gösterip, daha çok rekabete dayalı oyunlar görebileceğimizi düşünüyorum. Lafı çok uzatmadan ilk maçı şöyle bir değerlendirelim:

SK Telecom T1 vs. SuperMassive

Seçim ekranı her ne kadar iki takım için iyi görünse de seçtiğiniz şampiyonlarla istediğinizi gerçekleştiremezseniz, o seçim ekranını bir şekilde kaybetmiş olursunuz. SKT yaptığı seçimlerle kitle kontrolünü, savaş takibini iyi yapan bir takım kurdu. Özellikle Faker ışınlanma büyüsü seçerken, Naru bitkinlik büyüsünü seçmek zorunda kaldı. E haliyle oyun içerisinde bir zaman sonra Faker bi üst koridorda, bi alt koridorda görmüş olduk. Özellikle yaptıkları çok güzel kule altı oyunlarıyla ekibimizi saf dışı bıraktılar. Oysa her şey üst koridorda değişebilirdi. Oyunun ilk dakikalarında Thaldrin 1 seviye gerideyken rakibine son vuruşu yapamadı ve skoru verdi. Eğer o skoru alsaydı kim bilir belki oyunun seyiri değişebilirdi. Skt gibi bir takıma koz verdikten sonra da tutulması zor oluyor. Güzel bir kar topu oluşturarak oyunu ekibimize maalesef ki dar ettiler ve zorlanmadan kazandılar. En azından bayrakları asabileceğimiz bir an oldu: Stomaged, baronu çaldı! Çaldı çalmasına ama baronla gelen altın farkı 500 gibi aleyhimize oldu.

SK Telecom – Super Massive maç sonu istatistiklerine buradan ulaşabilirsiniz: http://www.lolespor.com/msi/2016/msi2016/matches/week-1/sk-telecom-t1-vs-supermassive

Royal Never Give Up vs. SuperMassive

Sezon ortası özel turnuvada, temsilcimiz çıktığı ikinci maçında ev sahibi Royal Never Give Up’a rakip oldu. Skt maçına göre çok daha iyi performans gösteren Super Massive, üst koridorda oyuncu değişikliğine giderek Thaldrin yerine fabFabulous oynadı. Fab seçmiş olduğu Fizzle beraber birebir oyunlarıyla göz doldurdu. Alt koridorda da taşıyıcı desteğimiz takaslarda skorlar aldı. Aslında lehimize güzel şeyler gelişmişti lakin rakibimiz küçümsenemeyecek bir takımdı. Çin ligi şampiyonu RNG, yapılan savaşlardan önde çıkmayı bildi. Özellikle Samsung White’tan hatırlayacağınız Mata, metada olmayan Tahm Kench’i çok iyi oynadı. Bununla birlikte turnuvada sık sık göreceğimiz Ryze yine onlardaydı. Verdiği hasar yetmezmiş gibi bir de tank olunca Ryze’ı durdurmak pek mümkün olmadı.  Takım savaşlarında dikkat etmemiz gereken en önemli şey ise Achuu’yu unutmamak. Achuu’nun yanında olmamız gerekiyor çünkü savaş sırasında Achuu’nun ne yapacağı tam olarak kestirilemiyor, bazen gereksiz agresifleşebiliyor. Bu oyunla beraber takımımızın daha da moral bulduğuna inanıyorum ve en azından bir galibiyet almak bekliyoruz.

Super Massive – Royal Never Give Up maç sonu istatistiklerine buradan ulaşabilirsiniz: http://www.lolespor.com/msi/2016/msi2016/matches/week-1/supermassive-vs-royal-never-give

Temsilcimiz SuperMassive’in yarınki programı ise şöyle:

10:30 Flash Wolves – SuperMassive
12:30 SuperMassive – Counter Logic Gaming