Blizzard Tracer’da dengelemeye gidiyor.

Tracer oyuna getirildiğinde bazı yeni ve ilginç dinamikler ile beraber gelmişti. Chris Tracer hakkında şunları yazdı: “Geriye doğru koşarken ateş edebilen bir MOBA karakteri, paradigma kayması gibi hissettiriyor”. Fakat Overwatch’tan gelen kahramanımızın tek ilginç yönü bu değil. Diğer şeylerin arasından, Tracer son derece güçlü ve Blizzard bunun farkında ki yakın zamanda güçlerinde azaltma meydana getirecek.

Gelecek olan dengeleme yamasında Blizzard, Tracer’ın can barını ve yenileme gücünü düşürecek. Fakat oyuncular bu nerflerin yanında Tracer’ın buff alacağından ve gelecek nerflerin ise özel yeteneklerine yönelik olacaklarından emin gözüküyorlar. Fakat gelecek yama Tracer’ı deyim yerindeyse daha az “buldozer” yapmayı hedefliyor.

Tracer’ın bütün saflarda olması gerekenden daha yüksek performans gösterdiğinin hepiniz farkındasınızdır. Blizzard duyurusunda şunları yazdı ” Tracer’ı Nexusa getirirken çok heycanlıydık ve doğru ellerde onun tam bir terör olabileceğinin farkındayız. Onun basit saldırı gücünü can barını düşürüyoruz ve recall yeteneğinin bekleme süresini arttırıyoruz ki evrensel olarak daha az güçlü olsun.”

“Seviye 16’da Sleight of Hand’i diğer opsiyonlardan ayırarak ona kaybettiği basit saldırı gücünü geri vereceğiz. Bu sayede oyuncular daha fazla Pulse Bomb yükü mü yoksa daha güçlü basit saldırı mı istediklerine dair karar vermek zorunda kalacaklar. Burada daha güçlü basit saldırı hasar daha mantıklı gibi duruyor”

Dengeleme yaması Mayıs 4’te Nexus’a gelecek.