Geçtiğimiz 5 yıl içinde oldukça büyüyen ve hayal edilemeyecek derecede popülerleşen Twitch topluluğunun artık yeni bir üyesi var. İlk Kappa’dan en son KappaRoss’a kadar olan bu yolculuk inanılmaz bir şekilde ilerliyor. Bugün ise Twitch yetkilileri, halihazırda hızla büyüyen topluluklarını daha da ileriye taşımak için bünyelerine kattıkları bir şirketi heyecanla açıkladılar.

Hep birlikte, dünya çapında öncü bir multimedya ve teknoloji şirketi olan ve özellikle oyuncular için içerik ve ürün üretmeyi kendine misyon edinmiş Curse’ün Twitch ailesine katılışını kutlayabiliriz.

Twitch yetkilileri sözlerinde duydukları heyecanı şöyle ifade ediyorlar: “Uzun zamandır yaptıklarına hayrandık, biliyoruz çoğunuz da bizim gibi düşünüyor. Curse ile olan görüşmelerimiz devam ettikçe onların yetenekli ekiplerini daha yakından tanıma fırsatımız oldu, ve oyun dünyasına bizim kadar sıkı sıkıya bağlı olduklarını gördük. Topluluklar için daha zengin ve zevk verici içerikler üretme konusunda bizim kadar özverili çalışan Curse’nin ailemize katılması, oyuncuların oyun deneyimlerini son noktaya taşımaları için gereken aletleri ve kaynakları onlara sunabilmemiz için çok büyük bir fırsat yaratıyor. Curse ve Twitch, birlikte çalışarak oyuncuların birbirleriyle iletişime geçmesi, etkileşmesi ve bilgi paylaşması için elinden geleni yapacaktır.”

Bu sadece bir başlangıç. Twitch ve Curse güçlerini birleştirdiği için önümüzdeki olanakları düşünürken tüylerimiz diken diken oluyor. Curse ile hala tanışmadıysanız websitelerine gidin ve bakın.

Desteklerinizi de esirgemeyin ki oyuncular ve oyun severler için daha iyi yollar çizilebilsin.