NFL takımı Oakland Raiders, 2020 sezonu için Las Vegas’a taşınıyor ve yeni inşa edilen Allegiant Stadyumu’na yayın platformu Twitch’i, kurucu ortak olarak dahil etmiş bulunuyor.

Twitch’i, Raiders ve Allegiant Stadyumları’nın resmi yayın platformu yapan bu partnerlik; Twitch için ayrılmış interaktif bir lonca ile birlikte 65.000 kişilik stadyumda etkinlikler düzenleme planlarını doğuruyor.

Stadyumun en altında bulunan Twitch loncası; yayın yapma merkezini ve Twitch yayınlarını gösteren ekranları barındırırken espor yarışmalarına da ev sahipliği yapacak. Twitch’in planlarına göre Las Vegas’ın evrensel espor merkezi Allegiant Stadyum’u olacak.

Twitch’in baş işletme görevlisi Sara Clemens, “Twitch’te, topluluğumuzla çevrimiçi iletişimin sürekli yeni yollarını arıyoruz. Allegiant Stadyum’nun kurucu ortağı olmak espor topluluğu ile geleneksel spor dünyasını birleştirmek için harika bir fırsat.” diyerek devam etti. “Dünya’nın eğlence merkezindeki etkinliklerde seyirci deneyimlerini üst seviyede tutmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.”.