Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League’nin resmi bilgisayar ve monitör sponsoru Acer ile bir araya geldi. Espor meraklıları ve profesyonel takımlar, bu haftadan itibaren yepyeni bir Pro League keşfedecekler.

Rainbow Six, Acer Predator ile ortaklık yaparak bir adım daha ileri gidiyor. Ubisoft’un kendi blogunda “Pro League and Majors için Haziran 2019’dan Kasım 2020’ye kadar Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Latin Amerika arasında yapılacak olan özel bir ortaklık ile şuana kadarki en büyük ve iddialı sponsorluğu duyurmaktan dolayı oldukça heyecanlıyız.” açıklaması yayınlandı.

Geçtiğimiz yıllarda espor ile iç içe olan Acer’in Predator markası, Season X ve bu yaz sonunda ilan edilen Six Major Raleigh ile başlamak üzere Rainbow Six Pro League and Majors’un resmi bilgisayar ve monitör sponsoru olacak. Yüksek performanslı oyun donanımı ile eğitimli profesyonel oyuncuların lig sırasında yeteneklerinin sınırlarını zorlamasına olanak sağlayacak. Acer, profesyonel takımlara ısınma ve resmi maçlar sırasında üst sınıf Predator masaüstü bilgisayarları, laptoplar ve monitörler ile destek olacak.

Bu önemli ortaklık aynı zamanda ortak markalaşma ve ortak tanıtımı içermesinin yanı sıra hayranlar için evrensel çekilişler, özel bir Predator öğesini açmak için benzersiz oyun içi yarışları da içeriyor. Ayrıca hayranlar; en son haber, çekiliş ve yayınları izlemeye; Rinbow Six Esports ve Acer Predator’u sosyal medyadan takip etmeye davet ediliyor.

Ubisoft’un Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Geoffoy Sardin, “Acer ve Ubisoft, profesyonel spor takımlarını ve hayran kitlelerini desteklemek gibi güçlü bir vaatleri bulunuyor. Bir sonraki etkinliklerimizde bu ortaklığı göstermek için sabrsızlanıyoruz.” diyerek devam etti. “Bu derece kilit noktadaki bir espor ve teknoloji uzmanıyla ortaklık yapmak, Tom Clancy’s Rainbow Six esporunun büyümesinde sürdürdüğü başarı için güvenimizi pekiştiriyor.”

Acer’in Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Vincent Lin, “Tom Clancy’s Rainbow Six bir efsane ve Predator bilgisayar ve monitörlerin, oyuncuları rekabetin zirvesine götüreceği için heyecan duyuyorum.” dedi.