DreamHack etkinliği her sene olduğu gibi bu sene de hızlı başladı ve Counter Strike Global Offensive turnuvasının ilk etabı oynandı. İşte karşılaşmalar ve sonuçlar:

Luminosity vs. TyLoo

Turnuvanın açılış maçını yapan Brezilyalı ekip Mirage haritasında TyLoo takımını 16-7 galibiyetiyle sonuçlandı.Maçın MVP’si “Fer” seçildi.

lg

Liquid vs. mousesports

Dust 2 haritasında oynanan maçta ilk yarı 8:7 ile sonuçlandı.  2.yarı ise Almanların güçlü stratejileriyle 5:9, toplamda 13:16’lık skorla mousesports zaferiyle sonuçlandı. Maçın kaderini değiştiren isim ise “NiKo” oldu.

mous

Natus Vincere vs GODSENT

Train haritasında oynanan maç NaVi takımının yeni kurulan GODSENT takımına karşı rahat galibiyetiyle sonuçlandı fakat GODSENT takımı her ne kadar mağlup olsa da CT tarafında maça dahil olmaya çalıştı. Guardian’ın yerine oynayan “starix” ise adete Guardian’ın eksikliğini aratmadı.

navi

G2 vs. CLG

12472334_519181084938235_2347431765638664376_n

Günün en kolay ve gururlandıran maçlarından birisi oldu diyebiliriz. En çok skor almayı başaran Türk oyuncumuz Tarik olurken maç esnasında açtığı atkı ile oyunu oynadı ve Dust 2 haritasında G2 takımını 2:16’lık gibi açık ara bir üstünlükle yenmeyi başardılar. Açıkçası çalışmaların hakkını verdiler.

clg

Astralis vs. CSGL

Maç Mirage haritasında oynandı ve toplamda 16:9 skorla Astralis takımının galibiyetiyle sonuçlandı.Maçın adamı ise “cajunb” seçildi.

astralis

NiP vs. Dignitas

Bugünün en şaşırtıcı ve adeta “NiP’nin bu hali ne olacak?” sorusunu sorduğumuz fakat belki de cevabını alamayacağımız maçlardan birine şahit olduk. Ama şu da var Dignitas’ın gayet iyi hazırlandığı ortada.Maç Dignitas zaferiyle sonuçlandı.

nip

Virtus.pro vs. Faze

Train haritasında oynanan maç 16:8 lik Virtus.pro’nun galibiyetiyle sonuçlandı.Maçın adamı ise kritik roundlarda kendini göstermeyi başaran ve takımına daha çok katkı sağlayan “Snax” oldu.

vp

EnVyUs vs. Tempo Storm

Turnuvanın son maçı çok çekişmeli geçti fakat Tempo Storm maçın ilk yarısını ezici bir üstünlükle kapatınca CT tarafına geçtiklerinde ise işler az kalsın tersine dönecekti ama sağladıkları üstün takım oyunu ile günün son maçını galibiyetle kapatan taraf oldu.”Felps” ise maçın adamı seçildi.

enyv