Space Soldiers’ın son 8’e kalma mücadelesi verdiği ELEAGUE Major Boston 2018‘in 4. gününde neler oldu bir bakalım.

Space Soldiers’ın, 16-13’lük Gambit mağlubiyetinden sonra 4. günde oynanacak maçlarda iki galibiyet alması gerekiyordu. İlk maçı BIG ile oynayan temsilcimiz, turnuvadaki en rahat oyununu oynadı. Cobblestone haritasındaki maçta 16-8 galip gelen SS, bir sonraki round için diğer maçların oynanmasını bekledi.

Fnatic, Vega Squadron ve Mousesports arasından Mousesports’un rakibimiz olduğu ikinci round ise istediğimiz gibi olmadı. Pistol round’u almamız hızlı başlamamızı sağlasa da, Mousesports ilk yarı oyundan kopmadı ve 8-7 üstünlükle ilk yarıyı önde kapattık. İkinci yarı ise toparlanan Alman ekip 12-10’luk bir skor yakaladı. Mousesports 14 olduğunda harekete geçsek de, Oskar ve ropz‘u durduramamız, bize maçı ve turu kaybettirdi.

Bu turnuvada, Space Soldiers, daha önce ilk kez Major’e katılan bir takım olmanın yanı sıra birçok ilki daha bize yaşattı. Gönül isterdi ki son 8’e kalıp Legends olarak anılsaydık. Keşke biz başlığı “Space Soldiers Legends’ler Arasında” diye atabilseydik, ama olmadı. Bunda kimsenin suçu veya hatası yok. Takımın kendi arasında gerekli değerlendirmeyi yapacağına inancımız tam. Bir sonraki turnuvada neden daha iyisi olmasın?

Çeyrek final ve sonrasında sizlerle olacağız.

ELEAGUE Major Boston 2018 3. Gün Özeti