SK Gaming’den Marcelo “coldzera” David, EPICENTER 2017’de HLTV.org En Değerli Oyuncu (MVP) ödülünün sahibi oldu.

Ödül belirleyici performanslara bakıldığında her iki takımdan da üçer oyuncu ödüle aday performanslar gösterdi. SK Gaming’den Marcelo “coldzera” David, Gabriel “FalleN” Toledo ve Fernando “fer” Alvarenga, Virtus.pro’dan ise Filip “NEO” Kubski, Pawel “byali” Bielinski ve Jaroslaw “pashaBiceps” Jarzabkowski ödül adayları arasında yerlerini aldı.

Maç başladığı andan itibaren, coldzera ve NEO ödül için başa baş bir yarışa girdiler. Maçın sonunda Brezilyalı oyuncu bir yandan takımına 2 aydan fazla bir süredir hasret kaldıkları şampiyonluk sevincini yaşatırken bir yandan da Astralis’e karşı kazandıkları yarı final serisinden sonra yakaladığı 1,27’lik rating ile ödülün sahibi oldu.

coldzera turnuva boyunca 1,35’lik bir rating ortalaması ile bu alandaki en iyi istatistiğe sahip oyuncu olmakla birlikte round başına öldürme oranı (0,90), round başına headshot oranı (0,47) gibi istatistiklerde de başı çeken oyuncu görüntüsüne sahipti.

Bu ödül coldzera’nın kariyerindeki yedinci MVP ödülü olmakla birlikte bu yıl cs_summit, IEM Sydney ve DreamHack Open Summer’dan sonra kazandığı dördüncü MVP ödülü olmuş oldu.

Royal Bandits, WESG Maçında Kural İhlali Yaptı İddiası