James “2GD” Harding draması Shangai Major maçlarının önüne geçmiş gibi görünüyor.
Gabe Newell‘in Reddit‘e yazdıkları olay oldu.

fdsfsddf

“İki şey var.
1) James. Geçtiğimiz etkinliklerde James ile problemler yaşadık. Bazı Valve çalışanları onun ikinci bir hakkı hakettiğini düşününerek Shangai Major’a onu istediler. Bu bir hataydı. James bir g*t ve bir daha asla onunla çalışmayacağız.
2) İnsanları kovmaya başlamışken, Shangai Major’da çalıştığımız yapım şirketini de kovuyoruz (KeyTV). Yerlerine yeni bir firma gelecek ve umarım ana etkinlikten önce bunu başarabiliriz.”
Gabe.”

Valve ve Dota 2 hayranları Gabe Newell‘in bu şekilde bir cevap vermesini beklemiyordu.

James ise kişisel açıklamasını yapacağına dair bir yazı yazdı. Ve bu açıklamada herşeye değindi.

Özetle; James, Gabe Newell ile muhabbetinin olmadığnı onu tanımadığını ve hayatında 2 kere gördüğünü söyledi.
Icefrog‘un ona Shangai Major için kendisi olmasını ve bu işi en iyi şekilde yapacağını belirttiğini Skype konuşması ile kanıtladı. Ve “Ben kendim olduğum için kovuldum, ama bana kendim olmam gerektiği söylenmişti. Çünkü insanlar beni böyle seviyordu.”  savunmasını kuvvetlendirdi.

 
Bruno‘nun iyi arkadaşı olduğundan bahsetti. Ve bu işin Bruno sayesinde ona verildiğini düşünmediğini belirtti.
Ve son olarak bazı oyunculara ve sunuculara saygısızlık ettiği için kovulduğunu, fakat onların en iyi arkadaşları olduğunu ve İngiliz stili esprilerinin yanlış anlaşıldığını, kimseyi kırmak istemediğini söyledi. 

Gabe Newell’in sert cevabından sonra James “2GD” Harding‘in yaptığı açıklama bu şekildeydi. Gabe Newell gibi bir ismin bu olaya bu kadar sert bir açıklamayla dahil olmasını profesyonel bulup bulmamak hayranlarına düşüyor. Umarız Shangai Major daha fazla aksiliklere konu olmadan final yapacak.

Önceki İçerikAvrupa LCS 7. Hafta Durum Özeti
Sonraki İçerikThe Shanghai Major DotA Turnuvası: 3. Gün
Minik elleriyle Windows 95'te açtığı Urban Chaos adlı oyunla oyun dünyasına giriş yaptı. Play Station'un başından kalkmadı. Tekken serisinin hayranı oldu. Ardından internet kafelerde Age of Empires, Counter Strike 1.5 oynarken buldu kendini. Half Life oynarken hayatı sorguladı. Red Alert, Generals derken kendisini strateji oyunlarının içinde buldu. Tabii ki Sims serilerinin hepsini oynadı. Maid çağırıp sinsi tuzaklar kurdu. Ortaokulda Knight Online oynadı. Sonra MMORPG baş yapıtı WoW'a geçti. Diablo 3, Warcraft derken erkek arkadaşı Dota 2 Beta Key hediye etti. O günden beri Dota 2 oynuyor. Dota 2 kadın takımının kaptanı.