İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, espor takımı için Turtle Beach ile anlaştıklarını kamuoyuna duyurdu. Anlaşmanın parçası olarak Manchester City espor takımı Turtle Beach’in Elite Pro headset serisinin yanı sıra Turtle Beach’in sağlayacağı diğer ekipmanları kullanacaklar.

Birçok Avrupa futbol takımı espor sahnesine girişmiş olsa da sadece birkaç tanesi yalnızca espor programlarına özel sponsorluk anlaşmaları imzaladı

Turtle Beach’in CEO’su Juergen Stark bu anlaşma hakkında:

“Oyuncu ses ekipmanlarında önde gelen markalardan biri olarak, Premier Lig şampiyonlarıyla birlikte iş yapacak olmaktan heyecan duyuyoruz. Manchester City gerçekten dünya çapında bir marka ve espor girişimleri sadece bir başlangıç. Onlara çıktıkları bu yolculukta eşlik etmeye ve başarıya ulaşmaları için yardım etmeye hazırız.” sözlerini kullandı.

Manchester City’nin FIFA kadrosunda şuan Marcus “Marcuzo” Jorgensen ve Kai “Deto” Wollin bulunuyor. Ayrıca takım geçtiğimiz Haziran ayında Çinli bir FIFA Online takımını da kadrosuna dahil etti.

Turtle Beach ise şuanda Manchester City espor takımının yanı sıra dünya çapında ünlü olan OpTic Gaming (ve onların Overwatch takımı The Houston Outlaws’a), Astralis ve Spylice ekiplerinin de sponsorluğunu yapıyor.