Natus Vincere G2A ekibi, Dota 2 profesyonel alanında 2017 yılında mücadele edecek yeni kadrosunu duyurdu.

Boston Major elemelerinin hemen ardından başlayan araştırma süreci, Aralık ayında sona erdi ve üç yeni isimle kontrat imzalandı. 2017 yılında NaVi G2A Dota 2 takımında oynayacak olan yeni isimler Per Anders Olsson “Pajkatt” Lille, Roman “rmN-” Paley ve Maltha “Biver” Winther oldu.

Per Anders Olsson “Pajkatt” Lille, profesyonel alanda tecrübeli bir Dota 2 oyuncusu. DotA Allstars ile başlayan kariyeri, Dota 2 ile birlikte devam etti. Daha önce Evil Geniuses, CLG, LGD.International, Mousesports, Team Tinker, The Alliance gibi takımlarda oynayan oyuncu, takım ile 1 yıllık bir kontrat imzaladı. Pajkatt takımın kaptanı, taşıcısı ve dafter rollerini üstlenecek.

Roman “rmN-” Paley uzun sürdir profesyonel alanda oynayan isimlerden birisi. Geçtiğimiz yıllarda Kaipi, QPAD Red Pandas, Power Rangers ve Fantastic Five gibi takımlarda mücadele etmiş bir oyuncu. Takım ile 1 yıllık kontrat imzaladı. “rmN- “ birçok kahramanda tecrübeli ve takım çalışmasına yatkın oyunuyla takımın dördüncü destek pozisyonunda oynuyor olacak.

Malthe “Biver” Winther yetenekli ve potansiyeli yüksek bir oyuncu. Profesyonel alanda çok uzun süredir mücadele etmiyor olsa da, geçirdiği süre içerisinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bir biri. Daha önce London Conspiracy ve Prodota Gaming takımlarında oynamış olan oyuncu, 1 yıllık bir kontrat imzalayarak NaVi kadrosuna dahil oldu. Diğer iki oyuncuya göre daha az tecrübeye sahip olsa da yeniliklere açık ve güvenilir bir oyuncu olduğu söylenen Biver, takımın beşinci destek oyuncusu olacak.

NaVi eSporlar bölümü yöneticisi olan Yevgeniy “HarisPilton” Zolotarov yaptığı açıklamada “Yeni üyeler ararken, üç güçlü oyuncu bulmak amacıyla hareket etmedik. Kişisel yeteneklere, oyun içi ve oyun dışında iletişim kabiliyetlerine ve Dota 2 için duydukları tutkuyu da inceledik.” dedi. Takım yeni kadrosuyla birlikte çalışmalara yakında başlayacak. Turnuvalar ve takımın oynayacağı maçlar ise ilerleyen günlerde duyurulacak.

Natus Vincere G2A Takımının Yeni Kadrosu:

Danil “Dendi” Ishutin
Viktor “GeneRaL” Nigrini
Per Anders Olsson “Pajkatt” Lille (с)
Roman “rmN-” Paley
Malthe “Biver” Winther