İtilecek yükler, ele geçirilecek kontrol noktaları ve daha çok maçın oyunu olacak hareket var. Konsol oyuncularıysa maalesef bir hafta daha beklemek zorunda.

25. seviye ve sonrasındaki oyuncular, Blizzard’ın yeni kuralları dahilinde dostlarına karşı sıralamalarını gösterecek ve de Overwatch’taki en iyi oyuncunun kim olduğunu belirleyecek rekabetçi maçlara girebilecekler. Yüksek bir sıralama demek; spreyler, animasyonlar ve hatta altın silahlar için daha çok puan demek.

Oyun modunun, Hücum ve Koruma Haritaları için getirilen puanlama kuralları dahil, ne gibi yenilikler getirdiğine dair daha detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz. Blizzard ise şimdiden gelecek sezon için yapmayı düşündükleri; değiştirilmiş bir Ani Ölüm ve Karma dahil Koruma, Hücum haritaları için uygulayacakları yeni puanlama sistemi gibi birçok değişikliği açıklamış durumda.

Bu güncelleme yazın sezonunu ortasında yayınlanacak. Bu da bizim bir buçuk aylık sezonu bitirmiş ve ardından gelen iki buçuk aylık sonbahar sezonunu habercisi olan iki haftalık molanın verildiği zamana denk gelecek.

Overwatch’ta acemi ya da profesyonel olmanız bir yana artık bunu kanıtlamanız için bir şansınız var.

Kaynak: http://www.dailydot.com/esports/competitive-play-hits-overwatch/