Space Soldiers, başarılı grafiğiyle beraber Türkiye’de olmaz, zor olur denilen şeyleri de bir bir gerçekleştiriyor. Takımın ELEAGUE’de elemelere kalması bütün Türk espor camiasını sevindirirken, bir güzel haber de Valve’den geldi.

Valve, Boston 2018 için hazırladığı sticker’lara Challenger kategorisinden Space Soldiers’ı da dahil ederek, CS:GO oynayan bir sürü Türk gencinin bir hayalini gerçekleştirmiş oldu. Tabi onlar bunu yaparken tam olarak bu fikirde olmayabilirler, ama bu sevinmememiz için bir sebep değil.

Artık Space Soldiers sticker’larını Steam pazarından alıp silahlarımıza yapıştırabileceğiz. Takımın pazarda satılan mühürlü graffitisi de bulunuyor, bunu da alarak takıma destek olabileceğiz. Valve’in ürün satış sayfasında şöyle bir cümlesi bulunuyor: “Bu çıkartmanın satışından elde edilen gelirin %50’si oyuncuları ve organizasyonları desteklemek için kullanılır.”

Valve’in açıklamalarına göre Pick’Em Challenge de geri dönüyor, bu da geçen senelerdeki gibi tahmin üzerine kurulu bir mini oyun olarak oyun içinde yerini alacak.

FaZe Clan, Esports Championship Series’i Kazandı!