Yükselme Ligi’nde Çilekler ile karşı karşıya gelen SuperMassive TNG, 3-1’lik bir skor ile Şampiyonluk Ligi’ne adını yazdırdı.

Yükselme Ligi’nin en iddialı takımlarından birisi olarak kabul edilen SuperMassive TNG, finalde Ororo karşısında yenilgiye uğramıştı. Şampiyonluk Ligi’ne tekrar yükselme şansını ise Çilekler’e karşı oynayacağı seride yakaladı. Geçtiğimiz 2016 sezonunda kötü bir başlangıç yapan, yıl içerisinde gerçekleştirdiği oyuncu değişiklikleri ile tekrar zirveye oynamaya başlayan Çilekler, TNG karşısında güzel bir mücadele sergilese de, zafer TNG’nin oldu.

Oro karşısında yenilgiye uğrayan TNG, CLK karşısında oynadığı maçta bazı kadro değişikliklerine gitti. Bu maçta ormancı rolünde Mojito ve destek rolünde JAPONE görev aldı.

Bu maçın sonucunda SuperMassive TNG Şampiyonluk Ligi’ne çıkarken, Çilekler takımı, Beşiktaş OHM’nin ardından, ligden düşen ikinci takım oldu.

İkinci eleme serisi ise Team Turquality ile Victorious Ace arasında gerçekleşecek. Bu seri Pazar günü saat 14:00’da gerçekleşecek.