Yeni gelen güncelleme, sadece Winter 2016 Battle Pass için geliştirilmedi, aynı zamanda Reborn’da iyileştirmeler de yapıldı. Dota Reborn‘un birçok hataları da bununla beraber düzeltildi ve neredeyse bütün sorunlar da çözülmüş oldu. Winter Battle Pass’i, $7.99 yani TL Simgesi23.5 gibi bir ücretle satın alabiliyoruz.

1033868

Valve, her sene bahar aylarında “New Bloom” yayımlamak yerine, bu etkinliği seçmişe benziyor. Ve etkinliğin de devamlı süreceği de kulağımıza çalınan bilgiler arasında. Diğer etkinliklerden farkı ise şu: zaman. Dota oyuncuları, etkinlikleri herhangi bir zaman çizelgesi olmadan gerçekleştirirdi fakat bu etkinlikte maalesef durumlar böyle yürümüyor. Örnek vermem gerekirse; Winter Battle Pass içinde seviye atlamamız için oyun içinde bizlere verilen görevleri yerine getirmemiz gerekiyor. İlk görevlerimizden biri de, bir kahraman seçip 10 dakika içerisinde Arcane Boots yapmak. Sol üst köşede, bu görevi bitirdiğimizde bir tik beliriyor ve geriye o maçı kazanmamız kalıyor. Eğer maçı kaybedersek, görevi tekrar yapmak durumunda kalıyoruz. Tabii bu görevlerin bir de işimizi görecek yan görevleri de var. Mesela Anti-Mage pick’leyip oynamak ya da düşman kulelerini istenilen zaman diliminde, yine bizden istenilen kule sayısına göre yıkmak. Bu görevler çok zor değil ama bütün görevler belirli bir zamanı kapsıyor. Bahsettiğim Arcane Boots görevi için 1 gün veriliyor. Ayrıca bizlere verilen token’larla da oyun başlangıcında kendi takımımız için bahis oynayabilir ve bu token’ları arkadaşlarımıza hediye ederek Winter Battle Pass için seviye atlamalarında ve görevleri yapmalarında yardımcı olabiliriz.

dota-2-winter-pass-betting

  • Seviye atladıkça yeni item’lar da bizlere hediye ediliyor. Ayrıca her görevin sonunda ise, o görevin kahramanına göre rare’li eşyalarını kazanabiliyoruz.
  • Bu compendium olarak adlandırcağımız Winter Battle Pass’in içinde, 2016 Şangay Major Turnuvası’nın bileti de yer alıyor. Yani Winter Battle Pass’i satın alan oyuncular, oyun içerisinde canlı yayında bu turnuvayı da takip edebilecekler ve yine turnuva esnasında hediyeler kazanabilecekler.

Winter 2016 Battle Pass için fazlaca bahsetmek de istemiyoruz. Zira satın alıp, bu etkinliğin tadını sizler çıkartırsanız daha iyi olacak sanırım.

Neden Winter 2016 Battle Pass satın almalıyım?

Bu sorunun cevabını Valve bizlere veriyor: Valve, 3 senedir yaptıklarının birleşimi olarak gördüğü bu etkinlik için, daha da fazla geliştireceklerini aktarıyor.

İşte Winter Battle Pass için ekran görüntüleri: