Amazon tekrar mobil e-Spor kapsamındaki turnuvalara el atıyor. 2016 yılı Vainglory yaz sezonu turnuvasının ana sponsoru özellikle Amazon Appstore desteğiyle Amazon şirketi oldu.

Vainglory nasıl bir oyun?
Vainglory dokunmatik cihazlarda oynanabilen bir tür multiplayer MOBA oyunu. 2014 yılında Apple, A8 çip gücünü göstermek için oyunun demosunu sergilemişti. Amazon yayın şirketi Twitch‘i satın aldıktan sonra geliştirici şirket Super Evil Megacorp ile anlaşarak Vainglory’i dokunmatik cihaz e-Spor’u haline getirdi.
Amazon ve Super Evil Megacorp bu yaz sezonunda birkaç değişikliğe gitti. Bugünden itibaren 11 Eylül‘e kadar Kuzey Amerika ve Avrupa oyuncuları her haftasonu karşı karşıya gelecek. Bir tür lig sistemine geçiş yapılmış gibi görünüyor. Turnuva boyunca oyuncular Appstore indirimleri ve Amazon Coin‘leriyle ödüllendirilecek. Sezonun sonunda ise e-parekendeci site olan Amazon büyük bir turnuva finaline ev sahipliği yapacak. Vainglory turnuvasını twitch adresinden takip edebilirsiniz. 

Önceki İçerikEnVyUs Eski Renegades Oyuncularıyla Çok Başarılı
Sonraki İçerikSkin Bahisleri Online Poker İle Aynı Kaderi Mi Paylaşacak?
Minik elleriyle Windows 95'te açtığı Urban Chaos adlı oyunla oyun dünyasına giriş yaptı. Play Station'un başından kalkmadı. Tekken serisinin hayranı oldu. Ardından internet kafelerde Age of Empires, Counter Strike 1.5 oynarken buldu kendini. Half Life oynarken hayatı sorguladı. Red Alert, Generals derken kendisini strateji oyunlarının içinde buldu. Tabii ki Sims serilerinin hepsini oynadı. Maid çağırıp sinsi tuzaklar kurdu. Ortaokulda Knight Online oynadı. Sonra MMORPG baş yapıtı WoW'a geçti. Diablo 3, Warcraft derken erkek arkadaşı Dota 2 Beta Key hediye etti. O günden beri Dota 2 oynuyor. Dota 2 kadın takımının kaptanı.