Espor’un önde gelen kuruluş organizasyonlarından Fnatic ve İtalyan futbol takımı AS Roma takımı partnerlik sağladı. Bugün gerçekleşen basın lansmanında Fnatic, FIFA oyuncularını AS Roma kulübünde yeni formalarıyla tanıttı. Bu ortaklık girişiminin, İtalyan kulübün zengin futbol mirasını, küresel takipçi tabanını ve İtalya’nın Espor’da ki varlığını daha da sağlamlaştırmak adına yapıldığı vurgulandı.

It's official, welcome to the Fnatic & AS Roma family Poacher, Insa, Aman!

Publié par Fnatic sur mardi 14 février 2017

 

Fnatic CEO’su Wouter Sleijffers, “FIFA’nın eSpor dünyasına girmesi hem futbol kulüplerinin hem de spor organizasyonlarının dikkatini çekti” dedi. “Fnatic, yükselen bu eSpor oyununu, uzun ve başarılı geçmişi olan futbolda en ikonik kulüplerden biri olan AS Roma’ya dahil etmekten heyecan duyuyor” dedi. Bu işbirliği sayesinde, oyuncular önümüzdeki FIFA turnuvalarında AS Roma’yı temsil edecekler.

Kulübün Başkanı Jim Pallotta ise “Espor’un muazzam büyümesi ve FIFA gibi oyunlara verilen önemin artmasıyla, eSpor ekibimizi başlatmak için dünyanın önde gelen eSpor organizasyonu olan Fnatic ile ortaklık yaptık. Bu ortak girişim, eSpor’a güçlü bir mirasla başlayabilmemizi ve taraftarlarımızı heyecan verici yeni yollarla meşgul etmemizi sağlayacak.” açıklamasında bulundu.

AS Roma & Fnatic FIFA Kadrosu

  • Sam “Poacher” Carmody
  • Aman “Aman” Seddiqi
  • Nicolo “Insa” Mirra

Colin Johnson (Takım Koçu)

Cognac, HWA Gaming’den Atıldı!