Astral Authority geçtiğimiz günlerde yayınladığı bildiri ile güncel Heroes kadrosunu dağıtma kararı almıştı. Takımın Çin’deki Gold League performansı hayal kırıklığı yaşatsa da, görünüşe göre, normal bir kontrat bitimi söz konusu. Astral Authority’nin kontrat yenilmeme sebebi ise daha çok kazanan bir takım elde etmek istemesi.

Takımın açıklaması şöyle:

“Murloc Genius kadrosunu takım Kuzey Amerika bölgesellerini Los Angeles ve Seattle’da kazandıktan sonra kadromuza kattık. Takım o zamandan beri ilk Kuzey Amerika Nexus Games’i kazandı ve Kuzey Amerika’yı iki uluslararası sahnede temsil etti. BlizzCon ve Gold League’deki sonuçlar ideallerin altında olsa da, bu kadronun Astral’i geçtiğimiz üç ay boyunca temsil etmesinden onur duyuyoruz.”

Takımın CEO’su Dinkelin Tavarez’in yorumu şu şekilde:

“Her ne kadar Heroes of the Storm kadromuzla yollarımızı ayırsak da, iyi ayrıldığımız için mutluyum. Oyuncuların iyi bir yuva bulup takım halinde büyük şeyler başaracağına inanıyorum”

Bu tarz dostane “Ayrılık konuşmaları”‘nı organizasyonun CEO’sundan beklesek de, görünüşe göre bu ayrılık, yukarıda da belirtildiği gibi, profesyonelce verilmiş bir ortak karardan ibaret.

Şimdi ise Kuzey Amerika’nın en tecrübeli 5 oyuncusu serbest durumda, Murloc’ların geri dönme ihtimali hakkında bir bilgi yok.

Astral Authority’den ayrılan takım oyuncuları şöyle:

  • CauthonLuck
  • Furyhots
  • psalm
  • JunHotS
  • cattlepillar
GEFORCE GTX 1050 ve 1050Ti Notebook’lar Duyuruldu