22 Şubat’ta başlamış olan Balkan Challenge #1 turnuvasında temsilcimiz Death Trap, bugün yarı final ve final maçlarını oynadı.

Temsilcimizin 5. oyuncusu hala belli olmadığı için bu final serisinde ANT Gaming oyuncusu İbrahim ‘SAHBAZ‘ Şahbaz 5. oyuncu olarak yer aldı. Temsilcimiz A grubunu birincilikle tamamladı ve yarı finalde rakibi B grubu ikincisi iNation oldu.

DeathTrap vs. iNation

Tek harita üzerinden de_train‘de oynanan bu karşılaşmaya temsilcimiz CT tarafında başladı. Tabanca elini ve sonraki eli alan Death Trap 3. eli kaybetti ve durum 2-1 oldu. 4. elde ise iNation ekibi B bomba bölgesine doğru bir oyun oynamayı tercih etti. Bombayı kuran iNation ekibi woxic‘in başarılı AWP performansı ile başa çıkamadı ve durum 3-1 oldu. Durum 3-3’e geldiğinde temsilcimiz oyuna ağırlığını koymaya başladı. İlk yarıda kalan son dokuz elde rakibine sadece 1 el veren temsilcimiz ilk yarıyı 11-4 önde bitirdi. woxic ilk yarıda müthiş bir performans ortaya koydu ve 17 rakibini öldürmeyi başarırken sadece 4 kez öldü. İkinci yarıya T tarafında başlayan temsilcimiz tabanca elini kazandı. 17. elde ise hızlı bir şekilde B bomba bölgesine girmeyi deneyen Death Trap takımı bir anda 2v4 durumuna düştü. Ayakta kalan kalan iki oyuncu SasuKe ve SAHBAZ oldu. İki oyuncumuz güzel bir oyun sergilediler ve bu eli de kazanmasını bildiler. Sonraki 2 eli de kazanan temsilcimiz durumu 15-4’e getirdi. Sonraki 6 eli kaybeden temsilcimiz maçın daha fazla uzamasına izin vermedi ve karşılaşmayı 16-10 kazanarak finaldeki rakibini beklemeye başladı. Maçın en iyi oyuncusu ise 1.41 K/D oranı ile oynayan Death Trap oyuncusu woxic oldu.

A grubu ikincisi Pixel.hu ile B grubu birincisi XPC Red takımlarının karşılaştığı diğer yarı final mücadelesi ise de_dust2 haritasında oynandı . Bu karşılaşmada galip gelen taraf ise temsilcimiz ile A grup maçlarında da karşılaşan Pixel.hu takımı oldu ve finalde temsilcimiz ile tekrar karşılaşma hakkı kazandı.

gandhi woxic calyx

DeathTrap vs. Pixel.hu

Karşılaşmanın ilk haritası de_inferno oldu. Bıçak elini kazanan pixel takımı haritaya CT tarafında başlamayı seçti. Tabanca elini ve sonraki iki eli kazanmayı başaran temsilcimiz maça 3-0 önde başladı. 13. elde calyx 1v2 kaldığı eli almayı başardı ve maç 8-5’e geldi ancak temsilcimiz rakibini eco’ya düşürdüğü eli kazanamadı ve durum 8-6 oldu. Temsilcimiz ilk yarının son elini de kaybedince durum 8-7 oldu. İkinci yarının tabanca elini kaybeden temsilcimiz sonraki iki eli kazandı ve 10-8 öne geçti. 19. eli kaybeden temsilcimiz, güzel bir reaksiyon gösterip 2 el daha kazandı ve maç 12-9’a geldi. Sonraki üç eli de zorlanmadan kazanan Death Trap takımı durumu 15-9’a getirdi. Sonraki 5 eli kaybeden temsilcimiz maçın 30. elini kazanmayı başardı ve ilk haritayı 16-14 kazanarak final serisinde 1-0 öne geçti.

İkinci harita ise de_mirage oldu. Pixel ekibi bu haritada da bıçak elini kazandı ve CT tarafında başlamayı tercih etti. Tabanca elini ve sonraki iki eli kazanan temsilcimiz durumu 3-0 yaptı. calyx‘in başarılı performansı durumu Death Trap lehine 4-0’a getirdi. 5. elde ise temsilcimiz A bomba bölgesine hızlı bir oyun oynamayı seçti ve durum 5-0 oldu. 6. elde Pixel takımı güzel bir oyun sergiledi ve durumu 5-1 yaptı ancak temsilcimiz sonraki üç eli de alarak maçı 8-1’e getirmeyi başardı. Karşılıklı alınan iki elden sonra maç skoru 10-3 oldu. 14. elde ise calyx ve woxic güzel bir performans göstererek durumu 11-3 yaptılar. Temsilcimiz ilk yarının son elini kaybetti ve ilk yarı skoru 11-4 oldu. DeathTrap ikinci yarının tabanca elini ve sonraki 4 eli kaybetti ve durum 11-9’a geldi. Sonraki üç eli kazanan Death Trap, durumu 14-9’a getirdi. Temsilcimizin 22. eli kazanmasında gandhi‘nin B bomba bölgesini etkili bir şekilde tutması etkili oldu. 24. elde ise temsilcimiz A bomba bölgesini güzel bir şekilde savundu ve maç 15-9’a geldi. Sonraki 3 eli kaybeden ekip, 28. eli kazanarak haritayı 16-12 ve maçı 2-0 kazanarak turnuva şampiyonu oldu.

Şampiyon olan temsilcimizi ve bütün oyuncularını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mücadele ruhu sizinle olsun!