Profesyonel anlamda espor ile ilgili olan oyuncuların tercih ettiği ürünler arasında gelen XL2546 espor oyun monitörü, ZOWIE’nin 240 Hz segmentinde amiral gemisi olarak nitelendirdiği bir model.

 

Bunu biz değil, CS: GO Faceit Major 2018, PUBG Asia Invitational 2019, eXTREMESLAND Asia Open ve daha pek çok önemli turnuvada sahnede kullanılması ile tercihler söylüyor.
Profesyonel anlamda hem oyuncuların hem de organizatörlerin seçimidir. Teknik olarak BenQ ZOWIE XL2546, 24 inç Full HD (1920×1080), Native 240 Hz, TN Panel, 1ms, Dynamic Accuracy Teknolojisi, Black eQualizer, Color Vibrance, SHIELD, S-Switch, Ayarlanabilir Yükseklik teknolojilerine sahip ve oldukça güçlü bir ürün. Bu ürünü PUBG, CS: GO, APEX Legends, Rainbow 6 Siege, Overwatch gibi gerçekten hızlı oyunlarda profesyonel deneyim yaşamak isteyenlerin tercih etmesi kaçınılmaz bir gerçek.
Dynamic Accuracy teknolojisi, hareketli sahnelerde görünüşü netleştirirken, Black eQualizer, Color Vibrance gibi ek ayar seçenekleri ile özellikle rekabetçi oyunlarda hatırı sayılır avantaj yakalamanız mümkün.

 

Üç farklı profile sahip monitörde, en çok oynadığınız üç oyuna farklı ayarlar atayabiliyorsunuz. Bu sistem ile işlevsellik ile görsellik arasında geçiş yapmanız daha da hızlı oluyor. XL2546, SHIELD ve Ayarlanabilir Yükseklik Teknolojisi ile odaklanmak istediğinizde, bir monitörden beklediğiniz her şeyi sunuyor. Özellikle Espor’da ciddi bir ölçüt olan konsantrasyon, ekrandan gelen ışığın rahatsız etmemesini sağlayan LCD çerçeve ile maksimuma çıkıyor.

 

Son olarak, günlük kullanımda da önemli bir yeri olan Mavi Işık Filtresi ile, daha uzun süreli oyun seansları geçirebileceğinizi belirtebiliriz.