Black Squad, 2. Yıldönümünde, Steam Erken Erişimi’nden Çıkıyor. Dünya’nın dört bir yanındaki oyunculardan gelen destek ve geri dönüşler ile, NS Studio mevcut Black Squad’ın görünüşünü, deneyimini, yeni özellikler ve oyuncuların eğlenmesini amaçlayan yeni topluluk programlarını gururla sunuyor. Black Squad Ekibi, bütün oyuncularına, sadakat, katılım ve oyunu bugüne getiren yardımları için teşekkür ediyor.

NS Studio’nun, kullanıcı arayüzünü tekrar tasarlamasıyla, daha düzenli ve şık bir görünüş elde edildi, daha çok oyuncuya erişebilmek için daha fazla Sunucu eklendi ve yeni kullanıcı çevresine bağlı olan eşleştirme sistemi ile benzer ping değerlerine sahip oyuncuların eşleşmesi sağlandı. Oynanış da çeşitli silah dengelemeleri, harita yapılandırmaları, gelişen ödül sistemi, Sesli İletişim ve daha fazlası ile yeniden düzenlendi! Bütün bunlar olurken, etkileşimli görevler ve sezon etkinlikleri devam etti.

Oyun Özellikleri:

  • 10 Oyun Modu: Rekabetçi, Tahrip Etme, TÖM ve daha fazlası!
  • İstediğiniz gibi oynayın diye Özel Müsabaka oluşturma!
  • 85+ Silah: Makineli Tüfekler, Pompalı Tüfekler, Keskin Nişancı Tüfekleri, Hücum Tüfekleri, Ağır Makineli Tüfekleri ve daha fazlası!
  • Uzmanlaşmanız için 48 Harita
  • Edinilebilir 10 Karakter, etkinlik karakterleri dahil değil!
  • Özelleştirme için 460+ Skin

NS Studio, Black Squad’ın yeni Partner Programı’nı ve Topluluk Turnuvası Programı’nı yeni yamayla beraber sundu. Oyuncular Black Squad’ın Partner Programı’na katılarak özel görevler, oyun-içi eşyalar, haberler, etkinlikler ve ödülleralabilir. Bütün oyuncu çeşitleri, buna influencer’lar, moderatörler, e-sporcu veya cosplayer’lar dahil, oyuna adanmış herkes için görevler var. Resmi Black Squad Partneri olmak isteyenler buradan başvuru yapabilir.

Yeni Topluluk Turnuvası Programı’nın ilk sezonu yakında 5.000$’lık ödül havuzu ile başlayacak! Oyuncular resmen desteklenen herhangi bir topluluk turnuvasına katılabilecek ve sıralama puanı kazanacak. Sezon sonunda, ödüller sadece en iyi oyunculara değil, tüm katılımcılara verilecek.