Team Liquid Marvel ile yeni bir partnerlik imzaladı. Bundan böyle Team Liquid oyuncularının özel etkinliklerde giyecekleri formaları Avengers’tan esinlenilmiş olacak.

Bir yıllık olan anlaşma Marvel’ın espor dünyasına ilk girişini temsil ediyor. Aynı zamanda Iron Man temalı forma, Kaptan Amerika Temalı forma, Avengers Endgame temalı forma ve Team Liquid x Marvel logolu t-shirt’üne sahip olan yeni bir ürün serisini çıkartıyor. Partnerlik ilerledikçe daha fazla ürün ve içeriğin çıkacağı gelecek gibi gözüküyor.

Partnerlik Avrupa vs Kuzey Amerika Rift Rivals League of Legends maçında açıklandı ve Team Liquid takımı komple Kaptan Amerika temalı formalarla karşımıza çıktı.

Dünya çapında buna benzer bazı irili ufaklı partnerlik görsekte, ilk defa bir takım tamamıyla bir markayla birleşiyor ve aynı düzeyde birçok farklı forma yaratıyor. Espor dünyasında gerçekleşen bu özel etkileşimi Forbes’dan Mike Stubbs ile yapılan röportajda Team Liquid’in COO’su Mike Milanov ve Kreatif Direktörü Damian Estrada şöyle açıklıyor.

Mike Stubbs: Daha önce espora fazla ilgi duymayan Marvel ile nasıl anlaşmayı becerdiniz?

Mike Milanov: Team Liquid olarak durmadan yeni inovasyonlar ve en deli, çılgın, muhteşem fikirleri gerçekleştirmek istiyoruz. Hepimiz büyük bir Marvel hayranıyız, bundan dolayı iki markayı birleştirebilirsek yapabileceklerimiz bizi çekti. Marvel’a tanıtıldığımızda, aynı derecede yaratıcı enerjinin olduğunu keşfettik. Rekabetçi bir takım markası ve onun özel özelliklerinin birleşimi konusunda kendileri uzun süre çalışabilecekleri ve büyük düşünen bir partner arıyorlardı.  Muhteşem bir birliktelik oldu.

Stubbs: Marvel’ın logosunu şu an olan formalara koymaktansa yeni bir forma tasarımı fikri nereden çıktı?

Damian Estrada: Bizim bu partnerlikteki amacımız logoyu koymaktan çok daha ileriye gitmek. İki takımın yaratıcı birlikteliğini çıkarmak. İlk adım hepimizin sevdiği Marvel kahramanlarını anmak adına özel formalar yapıp onları kendi kahramanlarımıza güç verecek şekilde yerleştirmekti. Profesyonel oyuncularımız dünya çapında birçok hayranın umutlarını ve hayallerini taşıyor. Team Liquid ürün takımı kahramanlar dünyasını ve rekabetçi oyunculuğu bir hayranların sevebileceği şekle getirmek için çok uğraştı.

Stubbs: Bu büyü peki geleneksel Liquid tipi formaların bitişi anlamına mı geliyor?

Estrada: Gördüğün üzere Team Liquid x Marvel formaları sadece özel etkinliklerde giyiliyor ancak bu demek değildir ki Team Liquid renkleri ve markası bir yere gidiyor. Hayranlarımız gene takım formalarını ve özel ürünleri Team Liquid’den alabilecek.