Danimarkalı takım Astralis, Logitech G ile 2 yıllık ortaklığa imza attı. Bu ortaklığa göre takımın Counter-Strike: Global Offensive ekibi Logitech G’nin aksesuarlarını kullanacak.

BLAST Pro Series CS:GO turnuvasını yöneten ve Origen‘i de bünyesinde bulunduran Astralis’in ana firması RFRSH Entertainment, yapılan ortaklığı bugün duyurdu. Takım üyeleri gelecekte çıkacak Logitech G ürünlerinin gelişimine ve test edilmesine de katkıda bulunacak.

Daha geçen hafta RFRSH Entertainment, Origen’in League of Legends European Championship (LEC) turnuvasında Logitech G kullanacağına yer veren benzer bir iki yıllık anlaşmaya imza attığını duyurmuştu. Ürün geliştirme konusunda da aynı katkıyı gösterecekler.

“Takımlarımıza, olanaklarımıza ve organizasyonumuza takviyede bulunmak için önemli oranda yatırımda bulunuyoruz. Hem Astralis hem de Origen için her türlü alanda gelişim sağlama niyetindeyiz.” diyor RFRSH Entertainment kurucu ortağı ve satışlar başkan yardımcısı Jakob Lund Kristensen. “Aynı tutkuya sahip ortaklarla çalışmak istiyoruz. Logitech G ile yapılan ortaklık da bunun göstergesi.”

Astralis sadece CS:GO’da yarışıyor ve 2018 ilkbaharından bu yana oyunu en domine eden takım oldu. Esports Earnings’deki rakamlara göre geçtiğimiz yıldan bu yana kazandığı birkaç major turnuvasıyla 4.4 milyon $’dan fazla gelir elde etti. Takımın şu anda OMEN by HP, Turtle Beach, bahis platformu Unibet, içecek markası NOCCO ve giyim markası Jack & Jones ile ortaklıkları bulunuyor