Blizzard son birkaç haftadır Overwatch League’in açılışında mücadele edecek takımlar hakkında çalışmalar yapıyordu. San Francisco’nun kadrosu geçen hafta açıklanırken (Shaq, J. LO ve Marshawn Lynch ile birlikte) bu hafta 2 yeni takım daha görücüye çıktı, Shanghai Dragons ve Dallas Fuel.

Bu son iki duyuruda Mei ve Genji’nin takımın renklerini taşıyan formalar (veya Overwatch tabiriyle konuşacak olursak kostümler) giydikleri gözlendi. Bu oyuna, oyuncuların tuttukları takımları desteklemesi için Overwatch League temalı kostümler ve kozmetiklerin ekleneceğinin bir belirtisi mi? Mantıklı bir hareket olarak gözüküyor ama PC Gamer ekibi bu konuda emin olmak için Blizzard’a ulaşmış.

“Overwatch geliştirme ekibi ve Team Envy ile çalışarak Dallas Fuel görsel kimliğini taşıyan Genji kostümünü örnek amaçlarla duyurmaktan onur duyuyoruz.” demiş Overwatch League temsilcisi ve eklemiş “Önümüzdeki aylarda Overwatch League ile ilgili oyun içi eşyalar hakkında daha fazla bilgi paylaşacağız.”

Yani bu Genji’nin Dallas Fuel oyuncuları gibi mavilere bürünmüş şekilde karşımıza çıkacağını onaylıyordur herhalde? Belki tam olarak bu kostümle değil ama Overwatch League’e özel eşyaların bir şekilde planlandığını teyit ediyor. Sanırım Valve’in CS:GO‘da oyuncuların silahlarına yapıştırabildiği çıkartmalar gibi bir çizgide devam edeceklerini bekleyebiliriz. Blizzard bu yönde devam edebilir, oyunculara favori kostümlerini seçtirip onlara Dragon veya Fuel logosu yapıştırabilmesi gibi. Her şekilde de oyuncular görsel bir şekilde tuttukları takımı oyunda yansıtabilecekler.

Overwatch League’e Katılamayan Rogue, OW Kadrosunu Dağıttı