GameAgents WESG 2017’nin Avrupa’da kalan boş slotunu elde etme maçında WESG 2017 Avrupa & BDT yolunda Slovakya takımını adeta sildi süpürdü.

Orta Avrupa elemeleri yarı finalinde bir Çek takımı olan, David “KAPARZO” Lacina’nın G’si, Slovakya, İsviçre ve çevrim içi elemelerin şampiyonu Macaristan’ın GameAgents takımı mücadele etti.Slovakya takımı komşuları G’yi çabuk bir şekilde turnuva dışına iterken, GameAgents da Mathieu “Maniac” Quiquerez ve Manuel “SolEk” Ziendler’in İsviçre’sini iki harita sonunda mağlup etmeyi başardı.

WESG 2017 Dünya Finali’ne ev sahipliği yapacak olan Çin’e Avrupa kıtasından gidecek 6 takımın belirleneceği WESG 2017 Avrupa & BDT Bölgesel Finalleri’nin yapılacağı Barcelona’ya bileti alacak takımı belirleyen final müsabakası GameAgents’ın kendi seçtiği harita olan Mirage’da Terörist tarafında maça ağırlığını koymasıyla başladı. Her ne kadar güçlü bir bir defans görüntüsü vermeseler de haritayı 16-13 kazanmayı bildiler.

İkinci harita olan Inferno Slovakya takımının seçimiydi ancak özellikle Kevin “Barcode” Banave Viktor “flash”  Tamas Bea başta olmak üzere tüm GameAgents ekibi rakiplerini 10 skorun altında tutarak haritayı 16-9 kazandı ve Inferno’da Slovakya takımından daha iddialı olduklarını gösterdiler.

Her iki haritayı da domine eden 16 yaşındaki genç oyuncuları Fodor “fleav” Levente ile birlikte GameAgents ekibi 22-26 Kasım tarihlerinde Barcelona’da yapılacak olan ve WESG 2017 Dünya Finali’ne 6 bilet içeren turnuvada diğer 19 takımla birlikte mücadele etme hakkı kazandılar.

GameAgents’ın da dahil edilmesi ile birlikte Barcelona’da yapılacak olan WESG 2017 Avrupa & BDT Bölgesel Finali’ne gidecek olan takımlar şu şekilde belirlenmiş oldu.

Ukraine UkraynaGermany BIG
Serbia RESISTANCEBelarus Nemiga
Russia RusyaRussia Rusya
Poland PolonyaPoland Polonya
Denmark DanimarkaDenmark Danimarka
Sweden İsveçSweden İsveç
France EnVyUsFrance Limitless
Europe Baltık Devletleri + İskandinavyaEurope Güney BDT & Türkiye
Hungary GameAgentsUnited Kingdom Endpoint
Europe BenelüksEurope İberya Krallığı
Anıl “HolyPhoenix” Işık, Royal Bandits Esports’ta!