Türkiye’nin tanınan 16 profesyonel Hearthstone oyuncusu Cerberus Invitational Hearthstone Masters’da kozlarını paylaşmaya devam ediyor. Salı günü biten Final Aşaması Round 2’nin ardından sonuçlar sizlerle.

Final Aşaması Round 2 Sonuçları:

Cerberus Invitational Hearthstone Masters için davet edilen Auryn, Ayata, Berserkci, Cabixo, Cobra, Darkology, Fionamed, Fujitora, Hannibalking, Nightcall, Posthum, Sanver, Smas, ThunderUp, Ulquiomaru ve Woven 5.000 TL’lik ödül havuzunda büyük payı kapmak için mücadele edecek. Turnuva boyunca oyuncular, 53mm neodymium sürücü ve çoklu platform kullanımı için çift mikrofon içeren Cerberus V2 kulaklık setini kullanacak.

Oyuncular önce Swiss sisteminde birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacaklar. Büyük finale kalmayı garantileyen 8 oyuncu Red Bull Studio’da birbirlerine karşı son kez mücadele edecek.

ASUS Republic of Gamers ana sponsor olduğu, Blizzard’ın Türkiye Resmi Distribütörü Game Sultan, Radore ve Red Bull’un daha keyifli bir mücadele ortamı olması için destek verdiği turnuva Dijital Sporlar tarafından organize ediliyor.