Bugün Riot Games Türkiye tarafından lolespor.com adresinde duyurulan bilgiye göre, Dark Passage takımının Üst Koridor oyuncusu Kaan “Elwind” Atıcı uyarı aldı.

Riot Games’in yaptığı açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

Oyuncu: Kaan “Elwind” Atıcı

Karar Tarihi: 03 Mart 2016

Karar: Uyarı

İLGİLİ AÇIKLAMA

Dark Passage eSports Club oyuncusu Kaan “Elwind” Atıcı’nın yayınlarında olumsuz davranışlar sergilediği ve Şampiyonluk Ligi kurallarını ihlal ettiği belirlenmiştir. Şampiyonluk Ligi olarak bir takıma mensup üyelerin tamamının sosyal mecralarda örnek davranışlarda bulunmasını bekliyoruz. Bu amaçla aşağıdaki kurallar dahilinde Kaan “Elwind” Atıcı’ya uyarı verilmiştir.

KONUYLA ALAKALI KURALLAR

3.6: Sihirdar isimleri veya Takım İsimleri sayılanları içeremez: terbiyesizlik veya müstehcenlik, LoL şampiyon türevleri veya diğer benzer karakter isimleri, karışıklık yaratabilecek ürün veya hizmetlerin türevleri.

10.2.10: Ahlaksızlık. Bir Takım Üyesi; RIOT tarafından ahlaksızca, utanç verici veya uygun etik davranışların geleneksel standartlarına aykırı olduğu düşünülen hiçbir faaliyete katılmayacaktır.

KARAR

Kaan “Elwind” Atıcı, Şampiyonluk Ligi’nde yer alan takımlarla paylaşılan ve taraflarınca da peşinen kabul edilen şartlar dahilinde, yukarıdaki kuralları ihlal etmiştir.

UYGULANMASINA KARAR VERİLEN CEZA

Dark Passage eSports Club bünyesinde oyuncu olarak görev alan Elwind resmi uyarı almıştır. Oyuncunun benzer davranışlara devam etmesi daha ciddi yaptırımlara neden olacaktır.