Dallas Fort Worth Uluslararası Havalimanını kullanan yolcular bekleme zamanlarını daha rahat geçirebilecek.

E16 ve B42 kapılarına yakın açılan oyun salonları yolcuların uçuşlarını beklerken konforlu bir bekleme ortamı sunuyor. Pennsylvania’ya uçacak olan Jarrid ve Carlos salonu ilk deneyenlerden biri. “Bir sarj istasyonunun yanında oturup Facebook’ta saatlerce geziyordum.” diyen Jarrid bunun yerine salonda zaman geçirmeyi seçmiş.

Gameway şirketinin kurucusu ve başkanı Jordan Walbridge, DFW’in bu tip bir ürünü ilk defa bizlere sunduğunu aktarıyor. Jordan: “Dakikası sadece 42 cent ama sınırsız oyun oynamak istiyorsanız 20 dolar ücreti var.”

Bu tip bir ürünü çıkartmak için Amerika’da 10 farklı havalimanıyla konuşan Jordan çok farklı cevaplar aldıklarını belirtiyor ve DFW’nin hemen anlaştığını söylüyor. 36 konsolun iki kapı arasında kurulu olduğunu ve salonlarda konforlu sandalyelerin, ses kesici kulaklıkların, kişisel sarj ünitelerinin, 19 oyunun yüklü olduğu son model Xbox’ların olduğunu ekliyor.

“Basit, ucuz ve kolay. Zaman geçirmek için en iyi yollardan biri. Fiyatı duyunca anında oturduk.” diyor Jarrid ve arkadaşı Carlos.

Kaynak: https://www.wfaa.com/article/news/gaming-lounges-to-entertain-passengers-at-dfw-airport/287-570060627