Dr. Disrespect genel olarak oyundaki kabiliyetinden ziyade kopardığı yaygaralarla ünlü bir şovmen olsa da yakın zamanda kendisini en sert eleştirilere maruz bırakanların bile ayakta alkışlayacağı türden bir başarıya imza attı. Kendisinin oluşturduğu “Triple Threat” adlı meydan okuma girişiminde tek başına arka arkaya 3 adet battle royale oyununa girip üçünü de kazanmayı başardı. Bunu da rekor bir sürede başaran ünlü yayıncı, kendisini “yaşayan en iyi oyuncu” ilan etti.

Battle royale türünün bir süredir Twitch’i domine ettiği tartışma götürmez bir gerçek. Bir seneyi aşkın bir süredir Twitch‘i adeta çembere alan bu türün ilk büyük bombası PUBG tam sönmek üzereyken Fortnite bayrağı devraldı. Fortnite daha “casual” bir kitleye hitap ettiği için “gerçek oyuncu”(!) kitlesinin keyfini kaçırsa da, ardından Apex Legends çıkageldi. Call of Duty: Blackout ve Battlefield V: Firestorm ikilisi de partiye katıldı ve herkesin Apex manyağı olduğu anlarda farklı tatlar sunarak insanları uzun süre meşgul etmeyi başardılar. Dr. Disrespect’in ise hepsinin arasında gezmekten bir hayli keyif aldığı bilinen bir gerçek, kendisine ait “Triple Threat” girişimi de buradan çıkıyor.

Rekor denemesi Firestorm ile başladı. Kolay bir zaferle ayrılan Dr. Disrespect, önceleri de oyunu “sıkıcı ve basit” olarak nitelendirmekte en azından kendi çapında çok da haksız olmadığını bu şekilde göstermiş oldu. Ardından “Sıra Battlegrounds’ta!” diyerek yola hızla devam etti.

PUBG de Doc’ı zorlamaya yetmedi, ancak bu kez son aşamada kendisinden hiç beklemediğimiz bir soğukkanlılık gösterdiğini de itiraf etmek gerek. Çok dikkatli hamlelerin arasına harika headshot’lar yerleştirerek zafere giden Dr. Disrespect, oyunu 6 skorla tamamladı. Son mermiden sonra adeta zor bela içinde tuttuğu tansiyonu aniden serbest bırakan Doc, mevzubahis “Ben yaşayan en iyi oyuncuyum” cümlesini de tam burada sarf etti.

Girişimin son ayağı ise Call of Duty: Blackout idi, ve Doc bunu beklenenin aksine PC’de değil konsolda oynadı. Ancak bu da onu yavaşlatmaya yetmedi ve üçüncü zaferinden 7 skorla ayrıldı.

Bu onun ilk meydan okuması değil, ancak aralarında en hızlısıydı. Nihai süresi 1 saat 55 dakika olan Doc, bu sayede dünya rekoru kırmayı başarmış oldu. “Gidin istediğinize sorun, bakın bakalım bütün Twitch’te Dr. Disrespect’in patentli Triple Threat’ine katılmayı kaç kişi kabul edecek? Varsa isteyen buyursun, dünya rekoru 1 saat 55 dakika.” diyerek bu konuda kendine ne kadar güvendiğini de saklamaktan çekinmedi.

Dr. Disrespect’in yayın keyfini arttırmak için tasarlanan bir karakter olduğu herkesçe bilinse de, bu onu kesinlikle kötü bir oyuncu yapmıyor. Artık bunu bir adım daha ileriye taşıdı ve rekortmen bir profesyonel olduğu da böylelikle sabitlenmiş oldu.