DreamHack Masters Malmö turnuvasının eleme etabı 2.gün maçları ve sonuçları karşınızda!

TyLoo vs. Team Liquid – 10:5, 5:10, 7:4 (22:19)

Kazanan: TyLoo

Harita: de_Cobblestone

MVP: Nick “nitr0” Cannella

TyLoo CT Tarafında Başladı.

Çinli takım Ct tarafında öngörülebilir bir performans sergilediler.10:5 lik skorla üstün kapattılar fakat Amerikalı ekip taraflar değişince durumu eşitleyip 5:10 yapmayı başardılar.Uzatmada ise Ct tarafından üstün çıkan Çinli ekip 7:4 toplamda 22:19 luk skorlar galibiyeti elde edip üst tura adını yazdıran taraf oldu.

tyloo

GODSENT vs. G2 Esports – 7:8, 9:0 (16:8)

Kazanan: GODSENT

Harita: de_Train

MVP: Jonas “Lekr0” Olofsson

Godsent CT Tarafında Başladı.

Harita boyunca oldukça hayal kırıklığı bir performans gösteren G2 takımı Train haritasında çok fazla zorlandılar.2.yarı ise Godsent için bireysel beceri niteliğinde ve deneyim niteliğinde bir maç oldu ve 16:8 lik üstünlükle Godsent galibiyeti alıyor.

godsent2

Ninjas in Pyjamas vs. Lounge Gaming – 13:2, 3:6 (16:8)

Kazanan: Ninjas in Pyjamas

Harita: de_Cache

MVP: Adam”friberg” Friberg

NiP takımı T tarafında başladı.

NiP takımı için sürpriz bir eşleşme oldu diyebiliriz.Terörist tarafında durdurulamaz oldular.Bomba alanlarına giriş sayısı alarak çok kolay şekilde yerleşmeyi ve galip gelen taraf olarak üst tura çıkıyorlar fakat performansı arttırmaları daha fazla gerekecek.

nip2

Faze Clan vs. Team EnVyUs – 9:6, 3:10 (16:12)

Kazanan: Team EnVyUs

Harita: de_Cache

MVP: Dan”apEX” Madesclaire

Envyus T tarafında başladı.

Avrupalı ekip Ct tarafında önde kapatmayı başardı fakat T tarafına geçtiklerinde Envyus tam anlamıyla geri dönüşü sağladı,maçı yavaşlatarak alanları güvenli tuttu  ve 3:10 sonuçlandı.

faze

mousesports vs. Luminostiy Gaming – 11:4, 5:3 (16:7)

Kazanan: mousesports

MPV:Johannes “nex” Maget

mouz. CT Tarafında başladı.

Mouz Ct tarafında farkını ortaya koydu ve güçlü çıkan taraf oldu T tarafına geçildiğinde ise Brezilyalı ekip her ne kadar üstün çıksa da oyunu toparlayacak kadar skor alamadılar ve 16:7 Mouz galibiyeti.

mouz

Natus Vincere vs. Counter Logic Gaming – 7:8, 8:7, 4:0 (19:15)

Kazanan: Natus Vincere

Harita: de_Dust2

MVP: Denis “seized” Kostin

Na’Vi CT Tarafında başladı.

Zorlu ve çekişmeli bir maç oldu fakat Na’Vi takımı CT tarafında iyi bir performans göstermeyi başaran taraf oldu fakat Guardian’nın oynamıyor oluşu Na’Vi’yi çok fazla etkiledi.CLG ise T tarafında kurşunları kesmeyi her ne kadar başarsa da uzatmalarda 4:0 skorla mağlup olan taraf oldu.

navi12

Team Dignitas vs. Astralis – 9:6, 7:3 (16:9)

Kazanan: Team Dignitas

Harita: de_Cache

MVP:Kristian “k0nfig” Wienecke

Dignitas CT Tarafında başladı.

Dignitas savunmasını ortaya koydu ve ilk yarı 9:6 lik skorla ilk yarı kapatmayı başardı. 2.yarıya geçildiğinde ise Team Dignitas adeta tüm gücünü gösterdi ve alanlara girerek görevleri başarıyla 7:3 lük skorla galibiyeti elde ettiler.

dignitas

Virtus.Pro vs. Tempo Storn – 9:6, 7:3 (16:9)

Kazanan: Virtus.Pro

Harita: de_Mirage

MVP: Janusz “Snax” Pogorzelski

V.P CT Tarafında başladı.

Günün son maçı ise çekişmeli ve yakın skorlarla başladı.İlk yarısında oldukça iyi performans gösteren Polonyalı ekip Tempo Storm’un agresifliğini çok iyi şekilde cezalandırmayı başardı ve 9:6 sonuçlandı.2.yarı ise Virtus Pro bomba alanlarına başarıyla girmeyi başaran ve 7:3 lük skorla galip gelen taraf oldu.

vp