DreamHack 2018’in ilk Masters turnuvasının İsveç’in başkenti Stockholm’de yerini alacağını duyurdu. DreamHack Masters Stockholm 250.000 dolar ödül havuzu ile 2018de bizlerle olacak.

Stockholm’ün ev sahipliğinde yapılacak olan etkinlik, 1 ve 2 Eylül’de Ericsson Globe‘da gerçekleştirilecek olan play-off müsabakalarıyla sonuçlanacak olup grup aşaması maçları ise 29-31 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.

DreamHack tarihi boyunca yapılacak olan 4. Masters turnuvasının, Malmö’de 2 durağı ve Las Vegas’ta bir durağı olacak ve tıpkı önceki İsveç turnuvalarında olduğu gibi 16 takım ve 250.000 dolar ödül havuzu ile devam edecek.

Etkinlik, DreamHack’in 2014’te Stockholm CS:GO Invitational’dan sonra ünlü spor salonu Ericsson Globe’a da geri dönüşünün bir işareti olacak.

DreamHack AB CEO ve Başkanı olan Marcus Lindmark:” DreamHack Masters ile birlikte Stockholm’e gideceğimiz için son derece heyecanlıyız.” dedi.

“Stockholm DreamHack ana merkezine ev sahipliği yaparken, Sotckholm Live de online ve etkinlik alanında izleyecek olan tüm seyirciler için en iyi imkâna sahip ve oyuncular için de küresel anlamda uygun olan en iyi tesistir.”

Stockholm’deki DreamHack Masters turnuvası ile alakalı daha fazla bilgi ilerleyen haftalarda açıklanacak.

Malmö Arena’da 30 Ağustos 9 Eylül arasında yapılmış olan etkinliğin büyük finalinde North’u yenerek son DreamHack Masters şampiyonluğunu G2 kazanmıştı.

ESL One Cologne 2018 Duyuruldu!