PUBG Corporation, yeni bir Geliştirme Güncellemesi videosunda Erangel haritası için yürüttüğü heyecan verici gelişmelere göz attı. Uygulayıcı Yapımcı TS Jang, ekibin üzerinde çalıştığı eğlenceli oyun içi ve oyun dışı / kalıcı unsurlara bir bakış da dahil olmak üzere, PUBG’nin yılın geri kalanı için vizyonunu ortaya koyuyor.

Oyuncular yarın sabah saat 06:00’dan itibaren oyuna girip mağazadaki yeni ürünlere göz atabilirler. Erangel Görsel Güncellemesi artık PC Test Sunucularında yayında olup, hayranların gelişmeleri kontrol etmelerine ve bu yaz daha sonra PC ve konsollarda çıkmadan önce geri bildirimde bulunmalarına olanak tanır.

8 Haziran’a kadar [Cumartesi sabah 06:00], oyuncular PUBG topluluk ortakları tarafından düzenlenen oturumlara katılarak haritaya giriş yapabilirler. Daha sonra, harita 11 Haziran’da herkese açık olacak. [ertesi gün saat 06:00]. Erken Erişim’den bu yana PUBG’nin önemli bir parçası olan Erangel, yeni bina stilleri, daha gerçekçi manzaralar, yeni / değiştirilmiş alanlar ve daha fazlasını ekleyerek toplulukla birlikte büyümeye devam ediyor.

Yeni içerikler, özellikler ve bir Survivor Pass içerecek olan olan temalı sezonlar ile yıl boyunca PUBG’ye ek güncellemeler yapılacaktır. Ledge Grab teknisyeni ve amfibi BDRM araçlar gibi yeni oyun öğeleri, oyuna yeni dikey ve su boyutlarını ekleyecektir. Gelişim sistemlerine odaklanılarak, oyun deneyimlerinin birbirine daha yakından bağlanmasını sağlayacaktır. Bu ve diğer yeni özellikler ile PUBG oynamak eskisinden de büyük bir eğlence ve heyecan sunacak!

Geliştirme Güncellemesi videosu şu anda bültendeki link üzerinden izlenilebilir. Oyuncular Erangel Görsel Güncellemesini, PC ve konsollara bu yaz sonunda gelmesini beklemeden, şu andan itibaren 11 Haziran’a kadar PC Test Sunucularında kontrol edebilirler.

Kraken X, Oyun İçin Ultra Şık Konfor Sunuyor